ביוץ והריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר ישי
    קצת הסטוריה: אני נשואה 2.5 שנים, המשכתי כדורים חודשיים וכשהפסקתי נכנסתי מיד להריון שהתברר כחוץ רחמי- עברתי ניתוח להוצאתו, אחרי חצי שנה- עברתי הפלה טבעית גם בשבוע מוקדם, וחודש וחצי אח"כ שוב כנראה חוץ- רחמי שנספג בעצמו. כרגע אני כמעט שנה אחרי כל הסיפור הזה.
    יש לי שאלה... אני כרגע באיחור בקבלת המחזור- בד"כ (לפי 3 החודשים האחרונים) קיבלתי כל 35-37 ימים, ועכשיו אני ביום ה- 46. עשיתי היום בדיקת בטא ויצא 1.09 שזה "שלילי". אציין שזה לא פעם ראשונה שהבטא עולה לי קצת (בגבול השלילי) וגורמת לעיכוב כל העסק.
    רציתי לשאול אם הבטא הזאת זה מה שגורם לעיקוב בקבלת המחזור? איך "לאפס" אותה? מה גורם לכך שהבטא עולה ככה? מתי אני אמורה לקבל מחזור לפי הבטא? צריך לפנות לרופא עם זה או לחכות ש"יתאפס" מעצמו?

ושאלה נוספת יש איזו דרך לחיזוק כל "המערכת" במיוחד החצוצרות והביוץ?

תודה רבה מראש על התשובות!
    חג פורים שמח!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    זה בטא שלילי ולא גבולי ולכן אין לו השפעה על האיחור בוסת. את צריכה להבדק כדי לדעת מה הסיבה.
    צריך לבדוק האם את מבייצת ואם לא לעזור לך לבייץ ולתזמן את הביוץ בצורה מדוייקת יותר.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה