לא מצליחה להיקלט - למרות הכל.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות...
    טיפים מעולים אך לא תמיד עובדים! כך היה בשנה הראשונה לנישואים לא היה שום לחץ ושום מחשבה אף לא הכי קטנה על למה זה לא קורה... אבל אנחנו נשואים כבר שנה וחצי, לפני חצי שנה זה התחיל כבר להציק ולומר לכן בכנות ....אני כבר לא מצליחה לשלוט בתחושת הציפייה והאכזבה יחדיו... זה פשוט לא הולך וכל הבדיקות שלנו תקינות
    מה לעשות אני כבר מיואשת!

שיר
4 תגובות
עמוד 1
  • מבינה אותך לגמרי, כולנו פה באותה סירה...
  • תודה שושי, סליחה על הבורות אבל מה זה אקוקלימין ומה זה זעקב זקיקים? פשוט עוד לא נכנסתי לעניינים מבחינת כל הבדיקות האלו זה סינית עבורי...

מבחינת הביוץ , יש לי ערכה , גל ללא הערכה אני יודעת בדיוק מתי אני מבייצת יש לי כאבי ביוץ כל חודש.
    בעלי לא עשה בדיקה-לקח לי זמן לשכנע אותו הוא יעשה החודש...
    מקווה לטוב...

שיר
  • מעקב זקיקים זה אולטרסאונד שבודק מה גודל הזקיקים וכך ניתן לדעת אם יש ביוץ או כאין ,זה הכי בטוח .
    הבדיקות ביוץ הביתיות לא אמינות מנסיון סתם בזבוז כסף...
    בהצלחה

• הי,
    למה את מתכוונת הדיקות לא אמינו? יש מב שהבדיקה מראה ביוץ ובעצם אין?!
    שיר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה