הי בנות צריכה את עזרתכן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול המכשפה הייתה צריכה לבוא ולא באה, כבר שבוע שיש לי כאבי מחזור עמומים כאלו שבאים והולכים...
    האם יש סיכוי שזה הריון?
    מפחדת לעשות בדיקה...
    אני רוצה לציין שאנו נשואים כשנה וחצי, מנסים כבר שבעה חודשים באינטנסיביות,
    סליחה על הבורות אבל אין לי מושג מה זו בדיקת הזקיקים/הזרעות וכל המושגים שאתן מדברות עליהם,

אני צריכה שמישהי תרגיע אותי קצת, מה הולך כאן??!!

שיר
3 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון, מאחלת לך שה
  • קודם כל תודה רבה את באמת מקסימה...
    אנחנו נשואים כשנה וחצי (קצת פחות) בהתחלה שמרנו.אנחנו מנסים כשבעה חודשים... אני לא יודעת את כל הדברים האלו כי באמת שניסיתי לא להיכנס ללחץ מיותר, עשיתי רק בדיקות רגילות אצל רופא הנשים שלי שאומר שהכל בסדר, אם לא ילך שנה לחזור אליו....אבל אני רואה שעברו שבעה חודשים ולא הולך לכן לא בא לי לחכות שנה אז התחלתי להתעניין ביתר רצינות עכשיו... האמת שהרופא קצת מעצבן אותי - כשאני שואלת אותו על המושגים שאני רואה כאן בפורום, הזרעות וכו' הוא אומר לי " אה אל תיכנסי לזה עכשיו הכל יהיה בסדר...."
    הבדיקות שלי יצאו תקינות, בעלי עדיין לא נבדק

שיר

• היי
    תראי הרופא שלך צודק אין לך טעם לדעת על הדברים האלו כל עוד אין צורך בהם כי זה כרגע לא רלוונטי עבורך, ונקווה שימשיך להיות ככה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה