שאלה של אמונה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

חברה שלי גם מנסה להיכנס להריון אחרי שיש לה ילד בן שנתיים...היא מנסה תקופה די ארוכה. חמתה, בקטע של פרשנות של חלומות, אישה מאמינה בקיצור.

אני גם מאמינה, לא אומרת לרגע שלא, אבל לא ממש הדוקה..
12 תגובות
עמוד 1
  • היי ממי
    אני בדיוק כמוך...מאמינה מבפנים...וקצת פחות מבחוץ...:)
    אני מאמינה שכל איש באמונתו יחיה...והכי חשוב זה להיות בןאדם טוב...לעצמך ולזולת!
    ולגבי שאלתיך-לסוע או לא??!!
    תמיד במצבים שמחפשים חיזוקים מבחוץ הדברים האלו קוסמים לנו..אני אישית מאמינה שזה רק יחזק ויביא עוד ברכה...אך גם אם לא תסעי-אני בטוחה שיהיה לך הריון תקין בקרוב..רק תמשיכי להיות חזקה ואופטימית...אין עליך!!!
    ותעשי מה שיעשה לך טוב בלב...ואם יש לך זמן ופרטנרית לסוע...אני בעד...סה"כ חוויה נעימה
  • אני אומרת.... סעי!!!
    להפסיד אין לך...
    זה מקום כ"כ קדוש שיחזק אותך מכל הבחינות
    אני אישית מאוד מאמינה!
    חוץ מזה יום כיף עם חברה זה תמיד נחמד
  • סעי אין לך מה להפסיד

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • אני אישית ממש לא אוחזת מהדברים האלה. אני מאמינה גם בלב וגם בחוץ - אני דתיה חזקה. אבל בכל הקשור בסגולות - אני כנראה מדי אשכנזיה...
    אם את חושבת שזה באמת עוזר - תסעי.
    אבל אם את לא כ"כ מאמינה בזה - זה נראה לי בזבוז זמן לנסוע עד נתיבות.

"...יותר מזה אנחנו לא צריכים"
  • עניין של אמונה מתוקה... אני לא מאמינה בדברים האלה כל כך...
    אני מאמינה שיש מי ששומע למעלה...
    מצד שני אני לא מזלזלת באמונה של אנשים שכן מאמינים...אני חושבת שאם את מרגישה שאת צריכה ללכת תלכי וזה יחזק אותך...ֿ

• אני חושבת שכדאי לך לנסוע.
    להזיק זה לא יכול ולגבי סגולות כאלו אי אפשר לאמת אך גם אי אפשר לשלול..
    אני אומרת שתסעי מקסימום את וחברה שלך הרווחתן יום כיף יחד ומקלחת שדה.. חח
  • היי.

אני אישית לא מאמינה בזה היא עדין לא יוסף פותר החלומות.

אני מנתיבות ואין מקום יותר טוב ובטוח כמו הקבר של הבבא סאלי.

לגבי המים לצערנו הבבא סאלי לא חי ואין קדוש ממנו בענין המים.

יש בקבר שם כיסוי ראש תביאי רק כסף לצדקה יש שם קופת צדקה.תתפללי בכונה ותבורכי אמן.
  • היי יפתי בלי שום קשר לאמונה תסעייייייייי!!!!!! אני הייתי שם לפני חודשיים פעם ראשונה בחיי ! ומאוד נהנתי שפכתי את ליבי על הציון של הבאבא סאלי צדיק זכרונו לברכה בכיתי התפללתי התחננתי ...קניתי משם ערק...בדרך כלל שקונים ערק או ממלאים בקבוקי מים...שמים את זה על הציון שלו ובזמן הזה תתפללי בהחלט יש עניין בזה שהערק או המים מבורכים !!!!

" גדולים צדיקים במיתתם יותר מבחייהם - צדיקים במיתתם קרואים חיים" ! תסעי ותאמיני בזה...ובעזרת השם נשמע בשורות טובות.!!

[center]
  • מתוקה,
    אני יגיד לך את דעתי..אחרי שהיא חלמה חולם כזה טוב
    אם לא תלכי את תצטערי אח"כ.. יאלה תלכי יהיה לך כיף.. אני כן מאמינה(אני לא דתיה) אבל כן קוראת פרקי תהילים,מדליקה נרות בשבת, ותמיד מברכת בהדלקתם..
    לא צריך להיות דתיה ולהאמין חזק בכדי ללכת לשם..לעשות רע זה לא יעשה..רק טוב.
    ואמן בשורה טובה .
    תגידי כל חוד צריך ללכת למעקב זקיקים??? גם החודש את הולכת?
    נשיקות

שיר
  • לא, רק חודש אחד הלכתי לראות שאני מבייצת תקין ובזמן.
    אלא אם כן תבקשי שוב מהרופא והוא יסכים לשלוח אותך...
  • טוב גם עם אמונה וגם בלי, תסעי!

זה לא יזיק לך זה בטוח, אבל אם את שואלת את דעתי האישית אני מאוד מאמינה בזה ואצלינו במשפחה הדברים האלה באמת עזרו, לאו דווקא להריון אבל במצבים אחרים.

מה שהכי חשבו זה שאם את כבר נוסעת תאמיני ותתפללי לבורא עולם דרך הצדיק שיעלה את תפילותייך למרום, ואם את באמת תאמיני שזה יעזור לקרב את הישועה, זה יעזור!

ובקשר לחלומות, ברגע שמפרשים חלום זה מתקיים, לכן תמיד צריך לפרש לטוב, והיא כבר פירשה לך, אז - בהצלחה!! לא טועים בחלומות כאלה בד"כ..

חברה שלי חלמה שהיא ועוד חברה טובה שלה בהריון ובאמת היא נקלטה באותו חודש ואחרי שלושה חודשים מסתבר שגם חברה שלה בהריון בהפרש של חודש ממנה.

אז יש איפה להאמין בכל הסגולות האלה, ומי שמאמין בזה זה מתקיים בו.
  • מאמינה מאמינה מאמינה ! תנסי מה אכפת לך. מה שלא מועיל לא הורג.
    כבר קרו הרבה ניסיםםםםםם אצל הבבא סאלי הקדוש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה