ייעוץ ביוץ מחזור והריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן, חג פורים שמח!
    סליחה מראש על "מגילת האסתר"...

    קצת הסטוריה: אני נשואה 2.5 שנים, המשכתי כדורי מניעה חודשיים, וכשהפסקתי נכנסתי מיד להריון, שהתברר כחוץ רחמי- עברתי ניתוח להוצאתו (החצוצרות נשארו), אחרי חצי שנה- עברתי הפלה טבעית גם בשבוע מוקדם- ברגע שגיליתי את ההריון, וחודש וחצי אח"כ שוב כנראה היה חוץ- רחמי שנספג בעצמו- אחרי הרבה זמן. כרגע אני כמעט שנה אחרי כל הסיפור הזה.

    יש לי שאלה... אני כרגע באיחור בקבלת המחזור- בד"כ (לפי 3 החודשים האחרונים) קיבלתי כל 35-37 ימים, ועכשיו אני ביום ה- 47. עשיתי אתמול בדיקת בטא ויצא 1.09 שזה "שלילי". אציין שזה לא פעם ראשונה שהבטא עולה לי קצת (בגבול השלילי) וגורמת לעיכוב כל העסק.(במהלך החודש האחרון היו לי כאבים בשני הצדדים במשך משהו כמו שבוע- חדים לכמה שניות כל פעם)

    רציתי לשאול אם הבטא הזאת זה מה שגורם לעיקוב בקבלת המחזור? איך "לאפס" אותה? מה גורם לכך שהבטא עולה ככה? מתי אני אמורה לקבל מחזור לפי הבטא? צריך לפנות לרופא עם זה או לחכות ש"יתאפס" מעצמו?

    ושאלה נוספת יש איזו דרך לחיזוק כל "המערכת" במיוחד החצוצרות והביוץ?
    יש למישהי המלצה על רופא/ה באיזור ירושלים והסביבה?

    תודה על הסבלנות למי שקראה עד הסוף... :-)
    ותודה רבה מראש על התשובות!
    חג פורים שמח!
1 תגובות
עמוד 1
  • בקשר לבטא את חייבת להיבדק אצל הרופא, סביר שהוא יפנה אותך לפרופיל הורמונאלי, מעקב זקיקים וכד'.

    ובכלל, לעבור בדיקות את לבדוק את האיחורים ובעלך זרע..אולי יש איזה שטות שמערכב לכם את הקליטה וצריך לטפל בזה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה