המשלוח מנות שלי עוד לא הגיע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
34 תגובות
עמוד 1

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • הדואר היה היום אין שום פתק ולא כלום
    הוא תמיד מודיע לי שיש משהו לקחת
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • ברוכה הבאה למועדון

• בהחלט באסה
    מקווה שיגיע בימים הקרובים

• אל דאגה, הדס מסרה לי שהחבילה שלך יצאה ביום חמישי-שישי, כך שעדיין מוקדם לפתק. אולי מחר-מחרתיים, חג שמייח
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • האמת בנות נואשתי

• תבקשו את המס' של החבילה. נראה לי משהו חשוד פה...........
  • יש אצלי מס' חבילה ורשום כך (זה מאתר דואר ישראל):
    מידע על פריט שמספרו 0700_______634IL (בכוונה מחקתי פרטים)

דבר הדואר האמור נתקבל למשלוח ביחידת הדואר ב_____ בתאריך 17/03/2011 בשעה 10:02 ונמסר לנמען בידי שליח ממוקד השליחים האזורי בראשון לציון בתאריך 17/03/2011 בשעה 17:42.
    אני נתתי להדס כתובת של ת.ד ולא את הכתובת הפרטית שלי בגלל בעיות דואר.
    אז אני שוב שואלת- מי קיבל את החבילה שלי????
    וביקשתי מהדס את המס' על מנת להרים את הדואר בחנקין- חולון
    הגמדה שלי מי שלא תהיה - אני לדואר לא הולכת יותר להביך את עצמי סורי!!!!!!!!!!!!!! 5 פעמים מיום ראשון שעבר זה מספיק.

סיווני נראה לי שחמותך תהנה ממשלוח אם והיה ויצוץ אחד שכזה
  • רגע תמי אז יש פה בעיה אחרת והבעיה היא של הדואר
    את צריכה ליצור קשר עם מוקד 174 - טלפונית ולדרוש את הפרטים האלה ולדעת מה שם המקבל ומי קיבל ומאיפה יש להם את הכתובת (הדואר יודע מין הסתם על איזה כתובת דואר משוייך הת.ד.)

• תמי תפני שוב לדואר האזורי שלכם.
    אם הם טוענים ששלחו עם שליח - איפה החתימה שלך?

אני לא הייתי מוותרת !
  • בנות- אני לא מתכוונת לפנות לאף אחד
    הזלזול בי היה שהחבילה נשלחה ב-17.3
    ומצטערת על הקטנוניות- אני אמא ל-3 זאטוטים די קטנים (שהיו חולים לפחות 2מהם- בתהליך של מעבר דירה) ומצאתי את הזמן לשלוח את החבילה שלי בזמן לענקית שלי.

• תמי, כולנו אימהות עסוקות גם לי היה קשה לעמוד בזמנים.....
  • מתוקונת אני אמתין כי אתמול באמת לא היה דואר

תמי
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • איפי
  • מנסיון שלי עם דואר ולא חוסר כזה (אני מזמינה המון באי באי ) הם דציד מבררים על מה מדובר - אם זה דואר רשום אז יש אחריות וכו , אם זה מוגדר כי דבר דואר ויש חתימה שכאילו זה התקבל זה סיפור שלם למצוא את זה אם בכלל .
    http://www.holdthatpic.com/
  • מתוקנת
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • רק אוסיף שעם כל הכבוד שכולנו עסוקות - השרשור על הגמד והענק נפתח כבר בדצמבר או ינואר, אם אני לא טועה, אז היה מ-ס-פ-י-ק זמן להיערך.

אני לא שופטת אף אחת ויש בלת"מים, אבל אפשר גם להיכנס לפורום ולהסביר ו/או להתנצל בהודעה של הגמדה עצמה.
    ואורטלוש- אני חושבת שאני הבנתי את הסיבה אז אני לוקחת צעד אחורה בעניין זה אבל זה נאמר כהערה כללית.
  • טוב............... שמעתי לעצתכן
    אחרי 45 דק' ענו לי בשליחים
    זה בברור - פשוט נעלם משלוח
  • שלגיה את כל כך חכמה וצודקת

אני חושבת שהדס ואני עשינו את עבודתנו נאמנה למשחק
    בתאריך 20.2 רשמנו שוב ושוב אם מישהי רוצה/לא רוצה להשתתף שתודיע

3 חודשים לרוץ עם המשחק זה מספיק.

אורטל- תודה על העזרה וכמו שרשמת לפעמים יש סיבות....

אני יודעת מי הגמדה שלי ואני לא אחשוף אותה על מנת לא לפגוע בה, אבל אני חושבת שהיא יכלה לפנות אליי בערוצים נוספים ולהסביר את עצמה.

הגמדה שלי לא פתחה לי אפילו הודעה אחת! ה"גמדה של ALMA" זו נטלי המקסימה שרצתה לחמם לי את הלב וגם לבלבל את האוייב

מה שבי פגע והעליב זה שהחבילה יצאה ב-17.3 כשהיא הייתה אמורה להגיע אליי עד ה-15.3 ושלצערי לא יכולתי להשתתף במשחק הניחושים- זה מבאס סורי

• תמי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תמי-

• תמי
  • יופי, אז סופסוף נמצאה האבידה ורק היום!!! המשלוח הגיע לחלוקה, מה שאומר שרק מחר יהיה פתק לבוא לקחת- טוב יש לי קשררים עם הסניף דואר שלנו והפקיד צלצל אליי ואומר לי "תמי זוכרת ששאלת כל השבוע על משלוח עבורך, אז הוא הגיע היום- תבואי אפילו בלי פתק כי אני יודע על מה מדובר"

האמת בנות ממש,אבל ממש יצא לי החשק בכלל ללכת לקחת את החבילה וכמו שאמרתי, מקסימום היא תגיע למעלה אדומים וסיוון ומשפחתה יהנו מעוד משלוח.
    גם לי מותר להביע דעה, נכון? וגם לי מותר להתאכזב! פורים נגמר גם בירושלים ואני לא חושבת שאני או מישהי אחרת צריכות להרגיש ככה שכולם קיבלו את המשלוח שלהן ו/או לפחות זכו לתגובה הולמת מהגמדה.

• שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • תמי ואיפי
  • אני יודעת שהכול הגיע למקומו בשלום אבל בכל זאת...
    א.אני לא יודעת איך אחרות הצליחו אבל אני לא הצלחתי לפתוח שם משתמש כאן ניסיתי כמה פעמים וכל הזמן אמר לי שקוד האימות שגוי ומצטערת באמת לא היה לי זמן לנסות כמה שעות.
    ב.אז החלטתי להיכנס דרך הפייס שזה היה קל יותר אבל אז לצערי שכחתי את הסיסמא{סניליות...}והמייל החדש.
    ג.אז פניתי להדס וביקשתי ממנה שתשלח מייל לאיפי ותכתוב בשמי שזה יגיע.
    ד.מתי שתכננתי לשלוח קרה מה שקרה שהשבית אותי כל השבוע ולא יכלתי לעשות כלום..
    ה.כל פעם אני שולחת בזמן אבל מה לעשות שלפעמים התיכנונים משתבשים..
    ו.אז לפחות השתדלתי לשים גם מתנות שוות כדי לפצותוכמו שאמרתי יש לי עוד ממתקים לשלוח..
    בקיצור צריכים בסופו של דבר לקחת הכול ברוח טובה,כך אני חושבת זה רק משחק{כמו שאני אומרת לילדים שלי..}
    ז.גם שלי הגיע באיחור אבל היה שווה
    ח.זהו...
  • תמי יש לי מספיק ממתקים בבית

• בושמתי אני מבינה וזה מה שחשוב

וזה רק משחק

ומחכה כבר לפורים הבא

• וואייייי איפי! איזו חתימה מהממת!!!!!!!
  • על אף שהתחושה של אי קבלת המשלוח לא נעימה, ואני לגמרי מבינה את זה- בסופו של דבר זה רק משחק..

• תמי ואיפי
    באמת בסוף זה רק משחק... והעיקר שבסוף קיבלתן או תקבלו את המשלוח

מלבד לשלוח מוקדם את החבילה לדעתי עוד לקח לשנה הבאה הוא שכשאנחנו שולחות את הכתובת למנהלות לתת גם מספר נייד, כי במקרה שלי למשל לא הייתה רשומה הכתובת על התיבה, ומזל ששלחתי בדואר שליחים כך שהתקשרו אליי ואחרי שהשגתי בדרך לא דרך את הנייד של הענקית המקסימה שלי והתקשרתי אליה והזדהיתי כגמדה () חיברתי אותה לשליח..
    במקרה אחר החבילה הייתה פשוט חוזרת...
    בשורה התחתונה, המשחק היה נהדר וכיפי ותודה למארגנות המקסימות ולחברות הפורום שהתאמצו ופינקו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה