עצובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• ...לא יודעת לאיזה פורום זה שייך.. לאיזה פורום אני שייכת. אז אכתוב גם פה,

טוב, אז מי שעוקבת אחרי ההודעות שלי יודעת שאנחנו נשואים קצת מעל שנה. בשנה זו עברתי 2 הפלות טבעיות. הלחץ הפחד והחרדות בעיצומן.
    בנוסף בתקופה האחרונה בעלי עובד כמו משוגע. חוזר הביתה ב- 2200, 2300 ויותר.
    עובד ימי ששי. פשוט אין חיים.
    כל היום אני לבד עם המחשבות והחששות והפחדים. הוא תמיד נכון להקשיב לי ולעודד והוא האופטימי מבין שנינו אבל אני מרגישה ממש לבד.

הפורים הזה היה פשוט פורים מסוייט! שום שמחה לא הייתה בפורים הזה רק עצב ובכי אחד גדול.
    התחיל בכך שביום חמישי קיבלתי מחזור (עניין מדכא כשלעצמו).
    המשיך בכך שביום ששי כשסוף כל סוף לא היינו מוזמנים לאמא שלו לארוחת ששי (כמו כל שבוע לצערי), ולאחר שהכנתי ארוחת ערב חמה, הוא מודיע לי שהוא רוצה ללכת לאחותו יחד עם אחיו- בלעדיי!
    כ"כ נעלבתי! אין לי בעיה שיפגש לבד עם אחותו אבל למה ביום ששי? למה להשאיר אותי שוב פעם לבד ועוד בחג וביום ששי?!
    הסברתי לו שזה פוגע בי והוא התחיל שאני לא אשלוט בו ולא אכפה עליו ואם בא לו ללכת לאחותו הוא לא חייב לי דין וחשבון. ואם זה במקרה יוצא על ששי אז מה??
    לא עזר כלום. הוא הלך וחזר ב- 0130 בלילה.
    ביום שבת הוא ניסה להתחנף ופשוט לא יכולתי לסבול אותו. לא יכולתי להסתכל עליו.
    היינו מוזמנים לאמא שלו לארוחת צהריים יחד עם ההורים שלי. לא יכולתי להסתיר את הפרצוף תחת שלי ולשחק אותה כאילו הכל טוב.
    מה זה לעזוב את אשתך ביום ששי בערב וללכת לאחותך? ואיזה מין אחות זו שמקבלת דבר כזה ולא אומרת לאח שלה שיבוא עם אשתו?
    המשפחה שלו דפוקה. האמא אלמנה שתלטנית ומשוגעת.
    האחות אלמנה, בטלנית שלא עובדת ולא רוצה לעבוד וחיה על חשבון חמתה והבן שלה, קנאית וממורמרת. לא יכולה לפרגן לנו.
    אחיו גרוש שמתכחש לילדים שלו..
    ציטטתי באזני בעלי את המשפט "ויעזוב איש את אביו ואמו וידבק באשתו ויהיו לבשר אחד". הוא לא ענה לי אבל אני יודעת שהוא הקשיב.

אני על סף ייאוש. אין לי כוחות יותר. לכלום. הלחצים שלו, הלחצים שלי, הלחצים מהמשפחה.
    מרגישה שאני יושבת בחדר ההמתנה של החיים שלי.

סליחה על החפירות. הייתי חייבת לפרוק ...

9 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל קבלי
  • פאני, זה בדיוק מה שאני מרגישה!

• זה ימשיך לעצבן אותך ולבעור בך עד שתפרקי את זה! סליחה יקיריתי, את חייבת את זה לעצמך.
    את לא פגועה שהוא הלך לבד, את פגועה כי הוא השאיר אותך לבד...ואת זה הוא צריך להבין.
    את אשתו ואם תתני לאחותו "דלק" זה יימשך. השאלה היא האם זה בא מאחותו או מבעלך? יש לך את כח בידיים, דברי איתו, תבהירי לו שזה לא מקובל עליך, שהולכים ביחד או לא הולכים בכלל ובטח לא שישי בערב (אלא אם כן זה ביקור רגיל, את יודעת...)

אני בטוחה שהכל יסתדר והכל יהיה בסדר, אבל כדי שהוא לא ימתח שוב את הגבולות, תכניסי אותו לפרופורציות.
  • הוא חזר הערב מהעבודה וכולו מתחנף.
    "מצטער שפגעתי בך. אני יודע שפגעתי בך ואני מצטער..אני לא אוהב שאת עצובה..
    התגעגעתי אלייך כל היום..אני יודע שאת עצובה אבל מבטיח לך שבקרוב יהיה לך תינוקי והכל יהיה בסדר" (הוא יודע שאני עצובה לא רק בגלל הריב..).
    אז אמרתי לו בדיוק את מה שאת אומרת..אמרתי לו שעדיין מפריע לי שהוא לא מבין למה זה כ"כ פגע בי, ומה המשמעות של יום ששי בעיני. שזה זמן של משפחה.
    אומנם הוא אמר שהוא לא רואה כך את יום ששי, אבל אני יודעת שזה מחלחל..
    אני גם מרגישה שהוא נבהל מהתגובה שלי, ולכן נראה לי שיחשוב פעמיים עכשיו לפני שיעשה זאת זוב.
    סה"כ הוא ילד טוב והוא באמת אוהב אותי.
    אנחנו החברים הכי טובים אחד של השני ואין בינינו סודות או מאבקי כוחות בד"כ.
    הוא גם יודע מי זו אחותו ושיש בה קנאה ורוע..הוא ראה זאת כש"טעמתי" מהקנאה שלה לפני החתונה כשהיא גרמה לי לבכות כשצחקה על זה שאני רוצה אוטו מקושט ולהצטלם תמונות חוץ לפני הארוע (היא כל הזמן מתריסה כנגד ממסד הנישואין ובזה לכל מה שהוא מייצג בעיניה)...
    זה שהוא הלך לבד בא ממנו, לא ממנה את זה אני יודעת בוודאות. גם כי שאלתי וגם כי ראיתי את הסמסים ביניהם כשהוא אמר לה שהוא רוצה לקפוץ אליה.
    באמת שאין לי בעיה שהוא רצה להיות לבד עם אחותו. גם לי בא לפעמים לבלות עם אחותי או הורי בלעדיו ועכשיו כשאנו נשואים זה כמעט ולא קורה כי בד"כ נפגשים בסופ"ש ואז זה כולם יחד, באמת מה שמפריע לי שזה קרה ביום ששי ואני נשארתי לבד. בששי..
    תודה על החיבוק-חיזוק ממי שלי

• קבלי
    אני שמחה שלפחות הוא הבין את הטעות
    מקווה שהכל יהיה בסדר ושבקרוב מאוד ה תקפוץ לביקור אצלך
  • זה שהוא לא מרגיש כמוך לגבי ימי שישי זה בסדר גמור ולגיטימי, אבל בכל זאת הוא צריך לכבד את הרצונות שלך ואני מאמינה שעכשיו זה יהיה ככה. ואת תכבדי את הרצונות שלו ללכת לאחותו...אחרי ארוחת שישי
  • little ממי שלי

דבר ראשון אני שמחה לשמוע שדיברת עם בעלך
    ואני מקווה שמעתה והלאה הוא יבין שימי שישי זה שלכם
    חבל שיש לו משפחה כזאת, אבל מה שבאמת חשוב זה הקשר בין שניכם

ולגבי מה שאמרת שאת מרגישה שאת בהמתנה, אני מבינה את ההרגשה שלך
    אבל באמת שאל תרגישי ככה, אתמול לא מעיד על היום והיום לא מעיד על מחר
    אל תתני לעבר להשפיע על העתיד שלך עם כל הקושי הרב שיש בעניין

זה הדרך היחידה להרים את הראש להתקדם הלאה לדרך חדשה ושונה
    ואני מאמינה ומקווה המון בשבילך שזה יקרה במהרה
    וכל תקופת ההמתנה הזאת תראה לך רק כזכרון רחוק

אוהבת אותך
  • עידכון אחרון:
    היום בבוקר הבעלול התעורר משינה ואמר לי בקול מתפנק שהוא יתחיל לבוא הביתה מוקדם יותר וגם שהוא רוצה שנטוס לגיחה לחו"ל להתרחק מכל המתח והלחץ ולהרגע קצת ולהנות!! אמרתי לו ששני הדברים הללו בתחום אחריותו אז בבקשה.
    בנוסף הוא חיבק אותי ואמר שהוא החליט שהמשפחה תהיה אצלו במקום הראשון, והמשפחה הכוונה אני, לפני כולם!
    שהוא שוב נורא מתטער שפגע בי כ"כ, שהוא הכי אוהב אותי בעולם וקשור אלי ולא יכול בלעדי..

• LITTLE
    אני כ"כ שמחה שהכל הסתדר,
    אחרי הכל הוא בעלך וצריך להיות יותר רגיש אלייך.

שלא יחשוב שאם יעשה לך תינוקי הוא יכול להתנהג ככה בחוסר כבוד.
    הוא צריך להבין שהתנהגות כזו לא באה בחשבון.

קבלי חיבוק ממני ופה זה המקום לשתף ולקבל עידוד והבנה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה