היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי לכולן... אני די חדשה כאן ורציתי לשתף.. אין לי מילים לתאר אני פשוט שבורה... בכל פעם אני אוספת כוחות ,משתדלת להיות אופטימית אבל אז "המכשפה" מגיעה... ממש מתחיל להמאס אני מרגישה לבד... אחותי שהיא האדם הכי קרוב אליי, החברה הכי טובה שלי, נכנסה להריון לפניי, ללא טיפולים וללא תסכולים.... אני מנסה לעשות הכל כדי לא להראות לה שקשה לי, הרי היא זו שתמיד שיתפתי במה שאני עוברת... אבל אסור לי זה ייצור קרע בינינו והיא תרגיש רע שהיא כן ואני לא... בעלי עצוב מאוד ובכל פעם הוא בוחר לברוח לשינה. הוא ישן המוןן אני מרגישה שגם הנישואים שלי לא חזקים ולא עומדים בכשלונות שכאלה... אני זאת שעושה הכל...את האולטראסאונד, את הכדורים, הזריקות, את הטיפולים עצמם , הצילום רחם ווכמובן סובלת כל חודש מהמחזור עצמו והכאבי בטן שמלווים אותו. מה עוד אפשר לעשות אני צריכה גבר ולא תינוק.. (תינוק זה בלי קשר כן...?)
4 תגובות
עמוד 1
תהיה חזקה , זה לא קל. גברים לא יודעים להתמודד אם מה שאנחנו עוברות ולצערינו זה לא קל. לי יש 2 ילדים ללא טיפולים וללא כל בעיות, לפני כשנתיים החלנו להביא עוד ילד אבל לצערינו זה לא בא בקלות. אני גם בטיפולי פוריות , מזריקה לעצמי לוקחת כדורים משמינה מהכדורים והזריקות והוא חיי את חיו מבלי להראות רגש. בורא עולם נותן לנו כוחות מיוחדים רק בשביל לעבור את מה שאנחנו עוברות. זה לא קל אבל מצד שני זה למטרה טובה. אני לא יודעת כמה זמן את מטופלת ואני לא יודעת מה הבעיה אצלכם האם זה של בעלך או שלך. לכן, במידה ואת עוברת את הסיוט הזה כבר הרבה זמן אולי הגיע הזמן לעבור לרופא אחר. תדעי לך שמשנה מקום משנה מזל. אני באמת מחזיקה לך אצבעות שילך לך בזמן הקרוב, אבל אל תהיה בלחץ למרות שאני יודעת זה מאד קשה. שיהי לך המון בהצלחה ואל תשכחי שזה למטרה טובה,
תהיי חזקה!!!לא להשבר באמצע הדרך!כי זאת רק אמצע הדרך,זה מאבק יומיומי שבסופו יגיע ההריון שאת כל כך חיכית לו,את ובעלך. את צודקת שאת עוברת את כל הדרך של הכאבים והבדיקות אבל בעלך מהצד גם עובר לא מעט,לא קל לראות את אשתך עוברת את זה ובטח שלא קל בכל כשלון,אין לי ספק שהוא רוצה לראות אותך בהריון
אני עם הבנות, אסור להישבר, זו דך לא קלה, אבל בתור אחת שעברה אותה בהצלחה, אני יכולה לספר לך שזה שווה את המאמץ. נסי לדבר עם בעלך ולהסביר לו שקשה לך לעבור את זה לבד, ושאת צריכה אוזן קשבת, נסו לעשות דברים שיחזקו את הזוגיות שלכם...יש הרבה רעיונות.... וכמובן (למרות שזה קשה מאוד) להתרכז בעוד תחומים בחיים, ולהכניס לחייכם קצת אקשן מסוג אחר...לא להיות מרוכזים רק בזה... אם אין לכם עוד ילדים זה קל יותר...צאו סרט, למסעדה טובה, בלו ביחד.... מאחלת לך שיהיה המון בהצלחה בטיפול הבא...ולא להישבר..אין ברירה ממירק דברים טובים !
מסכימה פה עם הבנות. תנסו לעשות דברים כיפיים יחד לא לחשוב על הטיפולים כל הזמן. תקופת הטיפולים מביאה לא מעט לחצים לחיי הנישואים. תהיי בטוחה שבעלך רוצה תינוק ופשוט לא יודע איך להתמודד עם זה. הוא בורח לשינה כי אולי הוא לא רוצה להכביד עליך עוד יותר עם העצב שלו כי גם ככה את מתמודדת עם הרבה... דברי איתו ותגידי לו מה את מרגישה. שאת רוצה את התמיכה שלו ושתעברו את הכל יחד.