תופעה מוזרה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

  • ד"ר שלום!

    אני עוד מעט בת 29, נשואה 4 וחצי שנים.התחלתי לנסות להביא ילד לפני כשנתיים.

    יש לציין כי השתמשתי בגלולות 3 חודשים לפני החתונה(אני דתייה לסידור המחזור) אחרי החתונה השתמשתי בגלולות למשך 5 חודשים נוספים.
    ומאז הווסת שלי לא סדירה. במיוחד ב3 חודשים האחרונים פעם איחור של 11 יום שלאחריו הגיעה הווסת בדימום רגיל ובחודשיים האחרונים הוא הקדים לי בשבוע והחודש הווסת הגיעה פעמיים לאחר שבועיים וחצי.(יש לציין הפרשות חומות לאחר קיום יחסים ובעקבות זה דימום קל שהתפתח לווסת)ולאחר שזיהיתי ביוץ.

    עשיתי בדיקת דם ביום החמישי של המחזור ויצאה לי תוצאה נמוכה מאוד.
    האם אני צריכה לעשות עוד בדיקות דם שיאתרו את הבעיה?

    מחכה לתשובתך(וסליחה על האורך).
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

    נתחיל מזה שאני לא יודע איזה בדיקת דם עשית ביום 5 של המחזור ושיצאה נמוכה.

    בכל מקרה, בלי קשר לתוצאות הבדיקה הזו, את מתארת ווסת לא סדיר וזמן רב של ניסיונות להרות ללא הצלחה. לכן, את יחד עם בעלך, זקוקים לבדיקת רופא, אולטרה-סאונד ובדיקות דם נוספות, כמו גם בדיקת זרע.

    בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה