עצובה ביותר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני בדיכאון של החיים!!!
    הגיע תוצאות של הבעל...בדיקת הזרע...
    לא טובה בכלל!!!
    מחר יש לי תור לרופא נשים שלי..נראה מה יגיד..ואיך נמשיך מכאן..
    כל הנאחס הזה עלינו...אוף.
    .הבדיקת הורמונים שלי יצאה תקינה...אבל זה כבר לא משנה...אוףףףףףףף
7 תגובות
עמוד 1
  • מאיפה לך שהבדיקה לא בסדר? מה היה?
  • פירסמתי בפורום הרפואי,הרופאב אמר שלא תקין ונפנה לרופא המטפל...מזלי שמחר התור..
    נחיה ונראה..
  • שיר מתוקה
    אל תהיי עצובה

הבדיקת זרע זה לא משהו חד משמעי, גם אם הבדיקה יוצאת לא טוב, יכול להיות שיפור משמעותי בבדיקה הבאה , אם יעשה נגיד בעוד חודש
    לפעמים אפילו יש ויטמינים שממש משפרים את הזרע ,
    ולגבי מה שהרופא רשם לך בפורום תקחי את כל מה שהרופאים אומרים ורושמים
    בערבון מוגבל...
    מניסיון
  • מתוקה, אומנם זה מבאס אבל היום עושים השבחה והזרעה ויש דרכים לטפל בזה ויש פתרון.
    חוץ מזה תחכי לשמוע מה יש לרופא להגיד..יש גם כל מיני שיטות טבעיות לחיזוק הזרע כמו לאכול הרבה שום, אגוזים וכו'...בטוחה שתוכלי למצוא באינטרנט דיאטה מתאימה.

נשיקות

• מאמי יש היום מיליון פתרונות לחיזוק הזרע!!!
    תלכי לרופא שלך אני בטוחה שהוא יכוון אתכם!

בהצלחה!!
  • איזה מקסימות אתן!!! מהממות...
    אז היתי אצל הרופא שלי היום...הוא אמר שאכן הבדיקה של הזרע לא תקינה...אך יתכן שהיה לבעלול חום בסופש לפני וזה אוטומטית משפיע על הזרע...ואכן הוא היה חולה בסופש...
    כיוון אותו לכמה בדיקות וגם שוב בדיקת זרע עוד חודש...ואז שנחזור אליו ונחליט לאן ממשיכים...
    כזה רופא חמוד...קרץ לי בסוף...שמי יןדע אולי פעם הבא אבוא כבר בהריון...ואני כולי. .פסימית...איך בדיוק אכנס להריון עם זרע כזה? !!!
    קיצר...עכשיו לפנינו חודש וחצי עמוס בדיקות...מקווה לטוב...
    תודה על מתמיכה...
  • איזה מקסימות אתן!!! מהממות...
    אז היתי אצל הרופא שלי היום...הוא אמר שאכן הבדיקה של הזרע לא תקינה...אך יתכן שהיה לבעלול חום בסופש לפני וזה אוטומטית משפיע על הזרע...ואכן הוא היה חולה בסופש...
    כיוון אותו לכמה בדיקות וגם שוב בדיקת זרע עוד חודש...ואז שנחזור אליו ונחליט לאן ממשיכים...
    כזה רופא חמוד...קרץ לי בסוף...שמי יןדע אולי פעם הבא אבוא כבר בהריון...ואני כולי. .פסימית...איך בדיוק אכנס להריון עם זרע כזה? !!!
    קיצר...עכשיו לפנינו חודש וחצי עמוס בדיקות...מקווה לטוב...
    תודה על מתמיכה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה