למה למה?? אני לא מבינה למה?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום טבלתי סוף כל סוף היום שחיכיתי לו כל כך.....ומה?????? בעלי לא הצליח לגמור אחרי 4 ניסיות מתישים וכואבים אני לא מפסיקה לבכות אני הרוסה שבורה לרסיסים למה למהההההההההההה???????????
    הוא טוען שנורא בגלל שיבש אצלי? מה אני יעשההההה?? אני מתוסכלת ברמות קשות פעם ראשונה בחיי שקורה לי דבר כזה
    [center]
16 תגובות
עמוד 1
  • אל תתיאשי, חמודה, זה קורה הרבה.
    לי אישית זה קורה, ויותר מזה, הוא נכנס ויוצא, כי זה כואב לו כשזה יבש...
    את בטח מכירה את ה-KY, לנו זה מאד עוזר.
    אני יודעת שחברה שלי דוקא מעדיפה שמן תינוקות כדי להחליק את האזור.
    זה יכול לקרות כי בגלל שהיה רטוב שם ממים - במקווה- לוקח זמן לרטיבות הטבעית להווצר מחדש אחרי שזה התייבש.
    בכלל, כמה זמן את נשואה? זה כבר קרה לך בעבר?

"...יותר מזה אנחנו לא צריכים"
  • אויש איזה באסה :/
    לנו אמרו שאפשר לשים וזלין , זה עוזר להחליק את האיזור...
    אני מתארת לעצמי כמה שזה מבאס :/ אבל יש לזה פיתרון! תקני משחה מיוחדת אם אין לך וזלין, ואם זה ככה קבוע אני חושבת שיש איזה כדור אם אני לא טועה...
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
  • למה לא פתרתם את הבעיה במקום? יש אלף ואחד דרכים להרטיב את האזור בשניה! איזה באסה....גם לפעמים צריך המון סבלנות עד שהם מצליחים להיכנס בלי עזרה, לאט לאט ובזהירות!!
  • אדווש
    כמו ששאר הבנות אמרו לך יש תכשירים בסופר פארם שממש עוזרים

וחוץ מזה הביוץ שלך יוצא יחסית מאוחר ממה שאני זוכרת , אז אל תלחצי מהיום הזה שלא הלך...
    שולחת לך המון
  • ממי שלי, אין לי מה להוסיף על מה שהבנות אמרו לך.
    רק שימי לב, יש משחות- חומרי סיכה- שיש בהן קוטל זרע. שימי לב לקנות חומר שאין בו כמובן קוטל זרע או שפשוט תשתמשו בווזלין פשוט או שמן תינוקות ואז אין חשש.
    בהצלחה היום

• טוב הבנות כבר אמרו הכל......
    אל תקחי את כזה קשה זה באמת קורה לפעמים
    הכי חשוב זה לזהות את הביוץ ולכוון לשם... ואז באמת לא לוותר חחחחחח

בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!
  • אווי נשמה.. איזה יצר הרעעע, זה לא בגללך ולא בגלל בעלך זה רק ניסיון!!
    אבל למה בגלל זה וויתרתם???
    מה הבעיה לשים ג'ל משהו שיחליק? לנסות לגרות את הבעל בכל מני דרכים, לא חסרר תאמיני לי....

תשמעי, אני לפעמים ממש בלי חשק לא בליל טיבלה אומנם אבל בהמשך
    אז אני שמה משחה מעוולללה שנקראת
    "love gel" מומלץ בחוום!! זו גם מגרה אותו וגם מחליק מצוייןןן חבל על הזמן..!

תשימי מעט על האזור שלך וקצת על שלו (על הכיפה)

ושטויות מאמי הכל מלמעלה אני מבינה אותך באמת, קרה לי כמה פעמים שדווקא בליל טבילה פתאום רבנוו ולא הייתי מסוגלת להיות איתו והוא לא איתי וזה היה ממש מבאסס.. אבל זה הכל יצר הרע, אל תתני לו להרוס!!!!!!!!

ד"א אני ממש לא ממליצה על KY מה שאחת הבנות כתבה לך, זה דביק ומגעיל,
    המשחה שרשמתי לך היא על בסיס מיים גם לא קוטלת זרע וגם נעימה ולא דביקה.

בהצלחה יקירה
  • אני מאוד מבינה אותך..זה קרה לנו מספר פעמים וגם אני לקחתי את זה קשה מאוד ובכיתי והתעצבנתי עליו ואפילו רבנו (למרות שמסכן הוא לא אשם) אצלינו הוא טוען שזה בגלל שהוא מרגיש שזה טכני ושאני לא ממש נהנית (וזה לצערי נכון אבל אני לא אומרת לו) ..תנסי לקחת את זה בקלות ולנסות יום אחרי כי הביוץ יותר מיום אחד..
  • בעלי יודע ששום דבר לא יתקדם אם אני לא נהנית! חבל לו על הזמןןןןןן!!
  • נשמות שלייי!!! תודה לכןןןן!!!!!

המשחה הזאת כבר המתינה לי אחרי העבודה ה'פדחן הזה של בעלי ביקש מאחותו לקנות לו אני פשוט התעלפתי מצוחקקקקקקק לא היה לי אוויר לנשום אני אומרת לו דווקא מאחותך!?!?!? והוא בתמימות כן נו אז מה כפרונה על הראש שלו!! אז היה לי פיצוי אחרי העבודה גדול ביותר + הוא הפתיעה אותי בטלפון חדשני ביותר אייפונד אייפון ענארףףףף אבל היה שווה הכל היום השתנה לי המחשבה שהכל לטובה!!! כי מאוד נהנתי היום איתו יותר מאיי פעם היה הרגשה טובה נעימה כזאת של אהבה אני לא יודעת אך להסביר את זה אבל אני בטוחה שאתן מבינות למה אני מתכוונת..!!!
    אוהבת אותכןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!
    [center]

• אהאה ועוד משהו - אם באמת את רוצה משחה לא מזיקה ולא כימית - הכי פשוט
    שמן זיתתתתתתתתת . זה גם מונע יובש וגם מאוד בריא לדלקות שתן ולמקום עצמו

• איזה בעל מקסים, כל הכבוד לו.
    דברים כאלה קורים... מקווה שעכשיו הכל יילך חלק ;-)
  • מכירה את זה מקרוב!!!!
    את האמת תנסי להימנע ממשחות אלא אם כן בדקת שאין בזה שום דבר הפוגע בתנועת הזרע או שיש לזה קוטל זרע...
    כשהייתי באותה הבעיה רצינו לשים וקראנו על האריזה במפורש שאם מנסים להיכנס להריון אין להשתמש במוצר...

ממי שלי... אני הבחורה הכי "יבשה " בארץ.. יותר מהכנרת חחחחחח
    עצתי היא להיות יצירתיים.... תעצמי עיניים תשתחררי....
  • חחחחחחחחחחחחח מרב אין עלייך !!!!!!!!!!!!!

שירה תאמיני לי שהוא משקיע!!! אבל יכול להיות באמת שאחרי המקווה לקח הרבה זמן עד שתתחדש ההפרשות... !
    [center]
  • איזה חמוד.... הוא הרגיש שהוא לא הצילח לספק אותך בלילה הקודם אז הוא ציפר אותך.... כול הכבוד לו........
    אני באמת מחזיקה לך אצבעות שהכול יהיה בסדר .....
    ובאמת מורידה את הכובע לפני בעלך על כך שהוא יודע לצפר אחרי פדיחות ....
    למרות שאלו דברים שיכולים לקרות
    אל תידאגי הכול יהיה בסדר הרבה חיבוק ים
    בעזרת ה' נעשה ונצליח...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה