סקר+חפירה קטנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

9 תגובות
עמוד 1
  • קניתי לפני כמה חודשים של בראון שמתאים לשיער צבוע. עלה לי בסביבות 450-500, לא זוכרת בדיוק.
    צריך חומרים חזקים לשיער כדי שהבקבוקים יחזיקו מעמד. (ספריי דבק, מוס וכו'...)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • היי מותק..
    רציתי לכתוב לך בשרשור תמונות של ילדים מחופשים ש- גם לך יש תמונות שלהם מחופשים!!
    הרי שהייתם שם הלבשתם להם תחפושות, לא? ראיתי את התמונות בפייסבוק!!
    הם כאלו מתוקים..
    ובע"ה פורים הבא תקנו תחפושות חדשות ויהיו יותר תמונות..

מה איתך היום?
    איך הולך באנוש? הלכת השבוע? מה כבר הכנת??
  • בוקר טוב

• תתחדשי על הבייביליס, אין לי מושג לגבי מחירים, לא עשיתי אף פעם
    שיהיה היום בהצלחה באנוש- אני בטוחה שיהיה לך כייף
    ומחר את תראי בחתונה יפייפיה וכן תצטלמי ותראי לנו
  • עדי !!!
    יא מסננת אחת
  • אני לא הייתי מוציאה סכום כזה.....
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • תודה

• עדי אני אקרע אותך!!

מה זה אני אתקשר כשאתעורר?!?!?
    את יכולה להתעורר גם אחרי הארוע !!!!!!

ולגבי היצירה שהכנת - מה זאת אומרת "תקני"... את הכנת אותה את לא יוכלה פשוט לקחת...?
  • חחחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה