הגברים בוכים בלילה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    הבייבי שלי כמעט בן 4 חודשים. הקנתי לו הרגלי שינה כך שהוא מבדיל בין שינת יום לשינת לילה, ונרדם בכוחות עצמו בערב כשאני משכיבה לישון. הבעיה שהוא קם באמצע הלילה כל שנייה כי המוצץ נופל לו והוא מחפש אותו ומתחיל לבכות וכל שנייה צריך לקום לשים לו את המוצץ חזרה לפה. הבעיה היא שקשה לו לחזור לישון כל פעם אחרי נפילת המוצץ והוא מתחיל לבכות...:( הוא ישן במיטה שלו בחדר שלנו (אנחנו גרים ביחידת דיור) ואני מוצאת את עצמי בלילות כמו אקורדיון נשכבת בכרית וכל שתי דקות קמה לתת לו מוצץ. ככה עד הבוקר. מידי פעם הוא נרדם לחצי שעה-שעה וחוזר חלילה...
    למישהי זה מוכר העניין הזה? מה עושים כדי שיוכל לחזור לישון בלי בעיה? אני מותשת.....
7 תגובות
עמוד 1
  • היה לי בדיוק אותו סרט.
    כל שנייה המוצץ נופל והיא היתה מתעוררת.
    הפיתרון שלי מאוד שנוי במחלוקת, אני יודעת, ואני לא ממליצה- רק מספרת- לשיקולך.
    אני התחלתי להשכיב אותה לישון על הבטן, והשקט חזר לביתינו...
    מיכל

• אני מבינה אותך ליאורי התחיל עם זה עכשיו אם תמצאי פיתרון אשמח לדעת גם
    [url=http://postimage.org/image/17vopfa3o/]
    ליאור הבאת לאבא ולי אור לחיים....

• היה לי את הסיפור הזה עם שקד, אך זה לא נמשך הרבה זמן. הוא למד די מהר למצוא את המוצץ ולהחזיר לפה (לא תמיד כמובן).
    אני יודעת שיש אימהות שמצמידות למוצץ חיתול בד, כדי שהוא יתמוך במוצץ (במקרה שהילד ישן על הצד).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • את בטוחה שזה מוצץ

אולי הילד רעב... אצלי שדור מתעורר אני מנסה מוצץ ושאני רואה שהמוצץ לא עובד אני פשוט נותנת לו לאכול והוא אוכל וחוזר לישון אחרי זה
    יכול להיות גם שהוא צמה

• גם לנו היו תקופות כאלה זה עובר ברגע שהם לומדים לקחת לבד את המוצץ

• קחי בחשבון שיש עכשיו קפיצת גדילה ואולי באמת הוא רעב ולא בהכרח מחפש מוצץ
    הם לומדים מהר מאוד למצוא את המוצץ ולהכניס אותו לפה
  • היי בנות, תודה על התגובות
    אני בטוחה שזה מוצץ כי זה מתחיל לפעמים ממש אחרי שסיים לאכול...
    הוא עדיין קטנצי'ק בכדי להחזיר לעצמו את המוצץ לפה אלא אם הוא יצא לו מעט מהפה והוא דוחף אותו חזרה עם האגרוף.השיטה החדשה היא להרים אותו לידיים אחרי שאני רואה שזה נמשך הרבה זמן ולהרדים אותו טוב. מקווה שהשיטה החדשה לא תפתור את הבעיה הזו ותיצור בעיה אחרת- להירדם על הידיים!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה