דופק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

יש לי שאלה לגבי הדופק שלי.
    אני נמצאת בהריון בשבוע 32+1 ותחת מעקב להריון בסיכון גבוה בגלל HCG גבוה (יותר מ 6 MOM) בגלל חשש לרעלת הריון ועובר קטן.
    כמו כן, נמצאה אצלי פעילות יתר של בלוטת התריס אך עדיין לא יודעים מדוע ואני תחת מעקב חודשי אצל אנדוקרינולוג. לא נראו אצלי תופעות שבאות ביחד עם פעילות יתר.
    כחלק מהמעקב אני מבצעת בדיקה של לחץ דם כל יום. לאחרונה שמתי לב כי הלחץ דם שלי הוא תקין - לרוב בסביבות ה 100-110/60 והדופק לרוב היה באזור ה 80.
    בימים האחרונים הדופק שלי עלה לפעמים הוא 110 לפעמים 100.

זה נורמלי? מה יכול לגרום למצב כזה?

אני הולכת למעקב הקרוב במרפאת הריון בסיכון ביום שלישי אבל המצב קצת מלחיץ אותי ואני לא יודעת מה לעשות - להמתין לביקור? או ללכת לרופא קודם לכן?

תודה רבה מראש!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בהנחה שמדובר רק בדופק גבוה, כלומר, הדופק המהיר אינו גורם לך לסימפטומים כלשהם - קוצר נשימה, כאבים, חולשה, סחרחורת וכדומה, אז את יכולה להמתין ליום שלישי.
    זה יכול להיות בגלל בלוטת התריס.

בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה