היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה זה????????? אף הודעה / תגובה / קיטור / בדיחה משעה 0800 בבוקר? איזה פורום משעמם!!! מה קורה פה?? דחוף להתפקד!!
אתמול אני והבעלול עשינו סקס לשם ההנאה ולא לשם שום דבר אחר והיה כ"כ כיף!!!! הוא הגיע מוקדם מהעבודה, לפני 1700, וחגגנו לנו!!! הייתה תחושה של חופש, שחרור, חג, אוווששששששששררררררררר!! איזה כיף!!
13 תגובות
עמוד 1
אתמול הלכתי לישון מוקדם עם כאב ראש שאני לא מאחלת לשונאים שלי!! לקחתי כדור והתעלפתי! היום בבוקר כמעט לא קמתי לעבודה!
חחחחחחחחחחחחחחחחח אני קמתי היום ב5 וחצי בבוקר לא כי שיעמם לי...... פתאום אזעקה!!!!! שישרפו את כל השינה הרסו לי וזה לא נגמררררררררררררר נמאס לייייי
אההההה ומאחר לי כבר ביום אחד שלם
פאנ, יש מצב רב שבייצת רגיל אחרי ההפלה, מפני שהיא הייתה טבעית וללא התערבות כירורגית. תמשיכו לעבוד, ההפרשות הללו הן לא רק בביוץ עצמו אלא אפילו שבוע לפני...
מצד שני זה ששקט פה זה מבשר טובות, כולן רגועות ומסופקות
אצלי להיפך, א נ י רוצה כללללל לילה... בעלי ממש לא מתנגד לזה.... להיפך ככה שנינו מבסוטים עד הגג
"...יותר מזה אנחנו לא צריכים"
לאלאלאלא, שלא תבינו לא נכון, אני מבסוטית כי הוא משקיע בי, אבל לפעמים עד שנכנסים לזה אין כחחחחחח! אתמול עשינו סקס באיזה 12.30 בלילה...הייתי גמורה ואני מתה לעשות קווקי והוא מזה משקיע, כמובן שלא אמרתי לו כלום שלא יתרגל!
אני עברתי הפלה והרגשתי לאחר מכן שבייצתי וקבלתי מחזור לאחר שבועיים מאז ההפלה נקווה שיהיה בסדר החודש ונתחיל לפעול