המלצות על עגלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    אני רוצה לקנות עגלה שתתאים לתהל בעלת חלק אחד שמתקפל הכל ביחד, עם כמה מצבי שכיבה עד שכיבה מלאה או כמעט מלאה, נוחה לקיפול ולא כבדה מדי
    אשמח להמלצות עד 1000 ש"ח בערך. תודה
20 תגובות
עמוד 1
  • אצל שחר היה לי את המטאליק של ד"ר בייבי היא קלה ונוחה מאוד השכיבה כמעט מלאה
    אין לך עגלה מאוראל?

• יש לי אבל נמאס לי ממנה בא לי להחליף
  • לא שחכתי לשלוח לך אני ביום ראשון אשלח לך את המטרנה

• אני גם צריכה לקנות עגלה..
    לא כי בא לי, אלא כי אני צריכה.
    אני מאוד מאוד אוהבת את ה-מדריד של ד"ר בייבי.
    גם המטאליק טובה. יש הפרש ביניהם במחיר.
    הם בסביבות ה- 1000 ש"ח
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • יש לי בשבילך כמה הצעות
  • תודה, אני אברר לגבי העגלות האלה
    איפי- לא קריטי, מתי שתוכלי תשלחי, המון תודה
  • רגע, רגע , רגע..
    איזו עגלה היתה לך לאוראל?
    ומה את עושה איתה?
  • זאת עגלת פג פרגו דגם פליקו P3, אמבטיה קשיחה עם מזרן, גגון וכיסוי גשם, וטיולון שמרכיבים אחרי שמסיימים עם האמבטיה. יש גם סל-קל תואם שמתלבש על השלדה
    כנראה שנמכור אותה היא במצב מעולה
  • אז למה לא בא לך עליה??
    בכמה תמכרו?
    באמת..
    כי חשבתי לקנות יד 2 או לקנות משהו יותר זול חדש..
  • האמת שעוד לא חשבנו על זה, רק היום בא לי השיגעון של להחליף את העגלה, כי אין לי כוח כבר לפרק את האמבטיה הקשיחה ואז לקפל בנפרד של השלדה, רוצה חלק אחד.
    קנינו אותה שאוראל הייתה בת חודשיים ועלתה לנו אז 3500 עם הסל-קל ותיק והכל.
    אין לי מושג בכמה נמכור... אני אדבר עם בעלי ואגיד לך אם זה מתאים לך תגידי
  • באמת נשמע מסובך..
  • יש לי את העגלה פג פרגו SWITCH דגם 2008.
    הנה קישור http://www.2bmommy.com/2008/07/%D7%A1%D7%A7%D7%A8-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A2%D7%92%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C/
    תרדי למטה עד שתראי אותה, יש שם גם סרטון שלה.
    אני מאוד מרוצה ממנה!!! בעיקר בגלל שהאמבטיה והטיולון ביחד! לא צריך לפרק!
    ואפשר לשים גם את הטיולון וגם את האמבטיה בשני הכיוונים!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • בדיוק אתמול אמרתי לנועם שהעגלה של ינאי על הפנים- כמה ששמרתי על המטאליק היא נקרעה מכל עבר...אבל אני כבר לא אלך להשקיע
    אני אקנה חודש הבא עגלול חדש- זה מספיק יקר. במילא אני בקושי משתמשת בעגלה
    אני מבינה אותך לגבי השלדה..זה ממש דפוק
    זה מה שטוב במטאליק- יש אמבטיה רכה וזה מתקפל יחד עם העגלה ולא צריך להפריד ולהוציא וכו.... אבל תכלס לד"ר בייבי יש עכשיו עגלות חדשות וטובות יותר שעונות ליותר צרכים- לא בטוחה שבכלל מוכרים יותר מטאליק. תקני משהו יותר טוב

תאמת שבוע שעבר הוצאתי לו את האמבטיה מהעגלה כי הוא ארוך כבר לזה, ומה שעשיתי היה לקנות מזרן מפנק וטוב לעגלה ושמתי אותו במקום האמבטיה- ככה יש הרבה מקום והוא עדיין עם הפנים אלי בשכיבה מלאה- הוא עוד קטן לשכב עם הפנים החוצה בשכיבה בטיולון של המטאליק

בכל אופן אני ממליצה לך לקנות עגלה בה הטיולון עם הפנים לאמא וגם החוצה- וניתן לבחור
  • אין כמו ללכת ולראות
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • לכי למוצצים או שילב, כמו שאורטל אמרה הכי טוב לראות ולנסות.......
    לנו יש את הסטוקי
    ולאוריה קניתי לא מזמן טיולון של מוצי מרשפון אבל הוא לא נשכב 180 מעלות....

• אני אישית חושבת שחבל לך לקנות תמשכי איתה עוד חודשיים אח"כ גם ככה את מעבירה אותה לטיולון
  • אז זהו שהעגלה הזאת הופכת אחרי זה לטיולון אבל מכיוון שתהל מאוד קטנטנה- בסביבות 4 קילו- יש לה עוד זמן עד שתעבור לטיולון ואני רוצה בנתיים משהו נוח, עכשיו נהיה נעים לטייל בחוץ וכל פעם זה להוציא את השלדה, לשים את האמבטיה ולפרק אותו דבר. למרות שהעגלה הזאת מאוד יציבה וחזקה בא לי משהו יותר נוח וקל.. במיוחד שיש גם את אוראל להוציא מהאוטו אז זה בכלל הופך את זה למסורבל
    ראינו היום את עגלת סוהו למישהי יש אותה? חוות דעת? בנוסף עגלת טריקס אשמח לשמוע עליהן

• לי יש את הסוהו , היא מעולה
  • תודה ענבלי- אשמח לשמוע עוד עליה- איך הגגון שלה מכסה טוב? כי הוא נראה לי קצת קצר
    והסל למטה?
  • אנחנו קנינו עכשיו את סוהו (שמתי לך קישור שלה מקודם)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה