-
-
דווקא יש לי רעיון
-
-
-
מזל שלשקד יש את האמא הכי נפלאה בעולם, את האמא הכי אכפתית, אוהבת וחמה שהוא רק יכול לאחל לה, והיא שלו, ורק שלו לעוד זמן מה (אני אישית מקווה שלעוד כ-10 חדשים
-
מילנה תאמיני לי שלכל דבר יש את הטוב שלו, ואני בטוחה שעם כל מה שעברת בקרוב מאוד תהיי בהריון שיעבור קל ותקין

ובהחלט מגיע לך עוד הרבה טוב

-
קודם כל שולחת לך מלא מלא
-
-
מסכימה עם שולי
-
-
מילנוש את הכי מקסימה שבעולם
-
את בן אדם מדהים, טוב לב ומקסים
-
מזל שלשקד יש אמא כזו מדהימה שחושבת על כולם חוץ מעל עצמה
מייל:
[email protected]מסנג'ר:
[email protected]
-
מילנה

,
תני לעצמך זמן לדברים שכרגע חשובים לך, יש דברים שיכולים להמתין.
בשבילי את דוגמא לתקווה, לזה שאפשר גם אחרי אסון להמשיך.
2 הריונות שהסתיימו בצורה טראגית זה דבר נורא, אבל את חיה בשביל עצמך, בשביל בעלך ובשביל שקד.
שתהיה לך שבת נעימה, ואם יש משהו שאפשר לסייע לך מפה או מהמייל, רק תגידי.
אוהבת אותך בכנות,
שרון.
-
את יודעת מה אי אפשר לחבר את המילה "מזל" לסיטואציה, גם לא בכוח פשוט אי אפשר, אבל כשאנשים לא ידועים מה לומר(בדיוק בזמנים כאלה שפשוט אין מה לומר) הם מדברים שטויות...
בדרך הקשה למדתי שאם אין לך מה לומר המשפט: "אני כל כך מצטערת לשמוע...ולא יודעת מה להגיד" הוא בדיוק מה שכדאי לומר, כי יש מצבים כאלה שפשוט אין מה לומר וזהו, ברגעים כאלה הנחמה האמיתית (שלי בכל אופן) היא הידיעה שמי שנמצא ממול הקשיב, שמע, מבין והפנים שהסיטואציה כל כך קשה שאין מילים שיוכלו לנחם אותי כרגע, גם לא דברים אחרים שבזמן אחר גורמים לי אושר רב, והדבר הנכון הוא לאפשר לי לחוות את הכאב, כל ניסיון לשפר את התחושה לי או לעודד הוא בלתי אפשרי, כי זה לא מאפשר לי להרגיש את מה שכל כך נכון וצודק שארגיש כרגע.
כל כך התחברתי למה שכתבת ששוב הגחתי לי לרגע מהמערה שלי, אנחנו לא ממש מכירות אז מילה על עצמי...אני אם לילדון משגע, בשנתיים האחרונות הייתי בהריון (בעזרת טיפולים) שש פעמים, יש לי שישה תלמ"ים וילד מושלם אחד.
ושמעתי אין ספור משפטי חוכמה (רק תירגעי זה יגיע, רק תתפללי זה יקרה, רק רק רק.... ושיא השיאים תודי על הילד שיש, יש אנשים שגם את זה אין להם...)
יקירתי עברת כל כך הרבה...כל המילים מתגמדות אל מול הכוח והעוצמות שצריך כדי להיות את. מי יתן וכל שתבקשי-לו יהי.
שיווה
-
אוי מתוקה...
שולחת לך מלא-
-
תודה בנות
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
-
מילנה
-
מילנה מקסימה אחת
-
טוב אז כבר כתבתי ומחקתי מלא פעמים
[
-
מילנה זכות להכיר
יקירה שלי, מזל שלי שזכיתי להכיר אותך, לאהוב אותך ולהבין וללמוד ממך כ"כ הרבה דברים גם אם לא אמרתי אף פעם.
את המזל של שקד קודם כל, שכן - קלטת שיש לך ילד מיוחד במינו ואת נותנת לו את הנשמה והאהבה הטהורה שלך אליו.
את המזל לתינוקת שנולדה והלכה למקום שכולו טוב וזכתה להרגיש אותך תשעה חודשים כאמא שלה וידעה שאת אשה חזקה ומיוחדת במינה.
את המזל הכי גדול שהיית מסוגלת לקחת החלטה כ"כ קשה ולעבור גרידה בשבוע 13 ולהמשיך לראות את הכוס המלאה ואת החיים היפים וכמובן בראש ובראשונה להמשיך ולעודד את כולנו כשהרגשנו כ"כ כואב בשבילך.
מותר לך לקנא ואם לא הייתי מרגישה ככה הייתי צריכה לחשוב שאת אולי רובוט.
אני לא מרחמת עליך אני מעריצה אותך ברמות מטורפות את אישיות כובשת ונפלאה וזכיתי בכך שהכרתי אותך.
-
תודה על החיזוקים אחיותי היקרות
-
וואי מאמי אני מבינה לליבך
אבל איך אומרים..כל עקבה לטובה
מאחלת לך בקרוב מאוד הריון קל ותקין!!!
-
מילנוש
-
מאמי זה מובן שקינאת גם אני מקנאה ואצלי הסיטואציה הרבה יותר מסובת אז כמו שאומרים צרת רבים חצי נחמה...מאחלת לך להכנס להריון תקין בקרוב ב"ה
-
מאמי, כשאנשים רוצים למצוא מילות נחמה בסיטואציות לא פשוטות, לפעמים הם אומרים דברים שנשמעים מטופשים...
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
מילנה יקרה
-
באתי לעודד מילנה
-
מילנה יקירתי
קודם כל ולפני הכל אני רוצה לתת לך מיליוני
-
-
מילנה שלי
-
מילנה יקרה שלי!!!
אני כ"כ כואבת יחד איתך....
אני מעריצה אותך בכל ליבי!!!
אני כ"כ מבינה את מה שעובר עליך....
וזה מותר ולגיטימי להרגיש את מה שאת מרגישה....
מזל לשקד המקסים שיש לו אמא כה נדירה כמוך!!!
את אשת חייל, בעלת לב ענק זהוב וטהור!!!
את פשוט נכס לכל סובבייך!!!
תהיי חזקה ואופטימית!!!
וד"א טיפולים זה לא סוף העולם....
הכל למען המטרה הנעלה...
בע"ה בשורות טובות!!!
אלינור
-
אהובה שלי
-
מתוקה שלי
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
לאמא שלי יש בבטן גור
וכשיגדל נשחק בכדור
גם אם יצא מקומט וקירח,
אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
-
בנות, אתן כאלו מדהימות שאין לי מילים
-
מילנה יקרה ,
מיום חמישי שפתחת את השרשור אני כותבת ומוחקת ,
יש לי כ"כ הרבה מה לומר לך בתור אחת שעברה את חלק מהדברים שעברת...
וישנם ימים שהם קשים מנשוא שממש קשה לצאת מהמיטה בבוקר ,אבל אין ברירה
היום שנים אחרי מה שעברתי (הפסקת הריון בשבוע 26 ,4.5 שנים של טיפולים
,7 הפריות ,הפלות וכו' ) אני יכולה לומר לך שרק היום אני מסוגלת להסתכל אחורה
ולקבל את השיעורים שלמדתי על עצמי ....לקבל את כל הלקחים ש"הפקתי" ...
את אישה מדהימה !!!! כולנו יכולות רק ללמוד ממך ולהעריץ ....
את חזקה ולמרות כל הקושי שעברת ואולי עוד תעברי ,אני יכולה להבטיח לך שאת תנצחי במלחמה הזאת !!!!
-
שרוני