שאלה מתוסבכת..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום.
    היתי אתמול אצל הרופא בבדיקה שגרתית הוא בדק לי אם יש לי פתיחה, ואכן יש לי פתיחה של 1 ס"מ.
    היום בבוקר שקמתי והלכתי לשירותים ראיתי שיש לי מין ריר צהוב כזה.. לא קצת אלה
    הרבה... אח"כ יצאתי להליכה של 30 דק ושחזרתי הרגשתי מין צירים חזקים ואז הם עברו..
    השאלה שלי היא ככה האם הריר שראיתי הוא הפתיחה של צוור הרחם? (כי שהינו בשיעורים של ההריון המורה שמה אמרה ברגע שתיראו ריר בצבע צהוב או ורדרד זה הפתיחה של צוור הרחם ומישם הדרך מאוד קצרה לצירים של לידה)
    אז האם הלידה קרובה ?
    תודה רבה
    .baby-gaga.com/]
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני מניח שאת בשבוע מתקדם, סביב מועד הלידה.

את מתארת מה שיכול להיות הריר הצווארי או הפקק הרירי, זו לא הפתיחה עצמה אלא הפרשה היוצאת מן הצוואר. זה אכן מעיד כי הלידה מתקרבת, אבל לא בהכרח מאוד קצרה, לפעמים יכולים לעבור מספר ימים עד אז

בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה