דופסטון ואיחור במחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום,
    אני לוקחת את הכדור דופסטון לאחר שרופא הנשים שלי נתן לי כדי להביא את הווסת שמאחרת לבוא סיימתי את החפיסה כבר 5 ימים ועדין הווסת לא הגיעה חוץ מהכתמות חומות אין זכר לווסת ,שאלתי היא כמה זמן אחרי סיום החפיסה נורמלי לחכות להגעת הווסת ומתי אתה ממליץ לחזור לרופא במידה והווסת לא תגיע (המינון שניתן לי הוא כדור פעמיים ביום למשך 10 ימים )
    חשוב לי לציין שלפני שניתן לי הטיפול בדופסטון עשינו מעקב זקיקים כל ימיים מהיום ה12 למחזור והרופא טוען שלא היה שום סימן לביוץ (למרות שאני הרגשתי סימנים כמו כאבים בחזה הפרשות מרובות כאבים כמו כאבי מחזור חזקים בצד שמאל )ולכן נתן לי את הכדורים האם יש סיכוי שבכל זאת הרופא טעה ונקלט הריון ולכן המחזור לא מגיע? ויש הכתמות ללא סימן לווסת או שיש סיכוי שהיא עוד תגיע?

ותודה מראש על התשובה......
    [
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    יש סיכוי להריון. אם עוד כמה ימים לא יהיה וסת עשי בדיקת הריון ואם היא שלילית פני לרופא שוב

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה