המשך cmv - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תודה רבה על תשובתך..
    אמרו לי שאם הערכים נמוכים הסכנה שאדביק את העובר גדלה..
    ולא אמרו שזה קשור לחיסון..
    אני מאוד מבולבלת.. רציתי לדעת איך להימנע מהידבקות של cmv בעתיד במהלך ההריון?
    איזו מן מחלה זו?
    לפני ההריון היתה לי דלקת חריפה בגרון וחום גבוה, לקחתי אוגמנטין. האם זה קשור?

תודה רבה!

מיכל
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בעברך חלית ב - CMV, אולם מידת החיסון שנותרה בגופך (על כך מצביע ה - Borderline IgG). חיסון למחלה ויראליות אפשר לקבל יחיסון ל - או על ידי חיסון או על ידי מחלה. כיוון שאין חיסון של CMV אפשר להסיק שחלית. אולם, רמת החיסון שנותרה בגופך בעקבות המחלה איננה מספקת. לכן, קיים סיכון שתחלי שוב ב - CMV במהלך ההריון תעבירי זא לעובר. סה"כ הסיכון לכך הוא נמוך אך צריך להזהר ממגע קרוב עם בעיקר עם ילדים עם מחלת חום, ומחלת הנשיקה.

בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה