תהיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני חייבת לדעת משהו ובטוחה שאתן מקסימות יכולות לעזור לי
    כבר שנתיים שאנחנו מנסים להכנס להריון אבל רק בחודשים האחרונים אני כל כך קשובה לגוף שלי אני יודעת שבוע לפני שהמחזור יגיע לצערי כי אני נהיית ביצ"ית ומגעילה וכל דבר מעצבן אותי. אני מרגישה את החזה גדל ויודעת שהמחזור יגיע עוד 3 ימים והכי גרוע בימים סביב הביוץ אני רוצה לעשות את זה, אני נהיית כמו ילדה בת 16. ממש דורשת את זה...
    אף פעם לא יכלתי לתזמן את עצמי כל כך במדויק, מרגישות כמוני??

Amanda
2 תגובות
עמוד 1
  • היי אמנדה...
    אני אף פעם לא הרגשתי ממש מתי אני הולכת לקבל או מתי הביוץ שלי ובגלל זה השתמשתי בערכת ביוץ "ביוצית" ונקלטתי די מהר...
    פשוט ידעתי בערך מתי הביוץ...
    אני מאמינה שהעצבנות היא גם תוצאה של כל המתח הזה של "להיכנס להריון"...
  • היי יואו כמה שאני מכירה את זה אני ככה כימעט כל חודש אם המחזור או שאני בוכה החודש מאחר לי כבר ב3 ימים פחדתי לעשות בדיקה אבל כמובן אם חוסר הסלנות שלי עשיתי יצא שלילי עכשיו אני גם עצבנית וגם מבועאסת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה