שבת שלום לכולן.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז ככה אני נשואה 5 חודשים עוד מעט ואנחנו מנסים להיכנס להריון האמתשאני בור והעם הארץ בלהבין איך דברים פועלים חוץ מהביוץ כמובן עוד לא הלכתי
    לרופא חשבתי שזה יבא בטבעי לאחר שהתחתנתי במחזור השתנה לי בעבר הייתי מקבלת בול כל 27 יום והיום זה בין 27 ל31 יום אז ככה שאני לא יודעת אם המחזור מאחר לי חודש שעבר קיבלתי בול 27 יום החודש הוא עדיין לא הגיעה עשיתי בדיקת הריון יצא שלילי יש לי כאבים שהולכים ובאים של מחזור כבר שבוע וכלום עדיין מה שמוזר פה למה ההורמנים הישתנו לי לאחר החתונה אני מנסה להבין פחות או יותר פה מה לעשות כדי לזרז את הריון תנו לי המצלות בבקשה סורי שחפרתי לכן....
1 תגובות
עמוד 1
  • היי טליה
    המחזור שלך נחשב ליחסית סדיר ויש לך כמה דרכים לבדוק ביוץ
    לקראת היום ה-14 למחזור לבדוק על הבוקר חום ולראות אם יש שינוי. בביוץ חום הגוף מעט יותר גבוה מבד"כ
    ערכת ביוץ, אבל לא כולן מסתדרות איתה ולעיתים גם חבל על הכסף.
    לחשב עם מחשבון ביוץ וביום ה-14 למחזור צפוי הביוץ ולכן מומץ לקיים יחסים כמה ימים לפני וכמה ימים אחרי (יום כן יום לא)
    ללכת לרופא נשים ולעשות פרופיל הריון ומעקב זקיקיםכך ניתן לדעת בוודאות מתי הביוץ מגיע ולא לפספס.
    שיהיה בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה