היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בננות, שבת שלום! היום אני מסיימת לקחת כדורים לזירוז המחזור וב-5 ימים הקרובים אני אקבל ת'מחזור. זו הפעם הראשונה שאני אקח איאקלומין להגברת הביוץ בתקווה שמשהו יקרה ואני אצליח להקלט... אנחנו מנסים להכנס להריון כבר 8 חודשים אבל בגלל שהמחזור שלי לא מגיע בלי עזרה קשה לנו לקלוע לביוץ ו"בזבזנו" הרבה חודשים על המתנה- לא עוד!!! אנחנו ממוקדים מטרה ומי ייתן ובקרוב גם נקבל בשורות חיוביות!!! הלוואי הלוואי הלוואי!!!
11 תגובות
עמוד 1
יאאא בהצלחה!!! מקווה שהמחזור יגיע מהר ולאחיו בשורות טובות ----------------------------------------------------
בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
בהצלחה!
מקסימות, תודה רבה... מצד אחד אני מתרגשת שסוף סוף נוכל לדעת מתי הביוץ ואנחנו לא בחוסר וודאות. ומצד שני נמאס לי כבר להתאכזב ואנחנו מנסים להנמיך ציפיות כדי לא להתבאס יותר מידי. היום נפגשתי עם כמה חברים ואני ובעלי היינו היחידים ללא צאצאים... היה קצת מבאס...חלקם היו כבר בנגלה השניה והשלישית... אמן והחסידה תבקר אצלינו בקרוב!
אני עוקבת אחרייך כבר המון זמן ומחזיקה לך אצבעות שהחודש אולי תקלטי. מגיע לך! שמרי על אופטימיות וזה יגיע. 8 חודשים זה נראה לך אולי הרבה זמן אבל זה ממש בנורמה...
אני מאמינה שתנשמע בשורות טובות ממך אוטוטו! שיהיה המון בהצלחה ותמשיכו לעבוד!!
בהצלחה מחזיקה לך אצבעות
מאז שהצטרפתי לפורום אני מרגישה שיש לי עם מי לדבר. כולנו כאן באותה סירה ובהדרגה עוד אחת נקלטת, ועוד אחת... עד עכשיו שמרתי בבטן כי לדבר עם חברות בהריון או עם תינוק לא מתאים, ולשאול בנות שעדיין לא בהריון, מה קורה, גם לא מתאים. רק כאן אני יכולה להפתח, לקבל ולתת תמיכה אמיתית. אז אני רוצה להגיד המון תודה ומי ייתן וכולנו נעבור לפורום יולדות:-)