אווווף...מיואשת עזרה פליז! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שבוע טוב בנות,
    אז ככה אני חוזרת ומעדכנת..יום ב' האחרון הייתי אצל רופא הנשים שלי
    בכדי לבקש מעקב זקיקים!
    לאחר בדיקת פרופיל הורמונלי, הוא טען שאין צורך לבצע מעקב זקיקים כי אני כן מבייצת(לפי הפרוגסטרון). ושהכל תקין.
    והוא חזר ואמר שבאמת אין צורך במעקב זקיקים. ושאני לא צריכה להילחץ!
    עכשיו קרה משהו מוזר..אני מקבלת כל 36 יום.והיום להפתעתי בבדיקה ביתית
    לזיהוי ביוץ היו 2 פסים? הייתכן? מחזור אחרון ב-10-3 אני לא אמורה לבייץ ב 1-4
    כי הבנתי שביוץ מגיע 14 יום לפני המחזור!
    אוווווווווווווף מזה ? הייתכן שאין ביוץ והבדיקה סתם הראתה?
    או שאני טועה... אוף בא לי תינוקיחחחחח
    נשיקות וסורי על החפירה

שיר
5 תגובות
עמוד 1
  • יאללה לעבודה!!!
    אם הרופא שלך טען שאין לך מה לדאוג, תסמכי עליו...
    אבל חשוב שתהיי גם קשובה לגוף שלך. אם את מרגישה שעבר מספיק זמן, תדרשי ממנו מעקב זקיקים.
    אני מתחילה בשבוע הבא אבל זה בגלל שהמחזור שלי לא סדיר וגם מעולם לא היה סדיר וככה אני לא יכולה לדעת מתי אני מבייצת.
    שיהיה בהצלחה!
  • היי שיר,
    לפי מחשבון הביוץ אם את מקבלת כל 36 ימים, ובפעם האחרונה קיבלת ב - 10.3 ז"א שתקופת הפוריות שלך היא מ 28.3 עד 3.4. ב- 1.4 זה יום הביוץ. הבנתי שביוץ אפשר לזהות ע"י כאבים בצד ימין/שמאל. אז זה גם סימן תשימי לב.

אם הבדיקה מראה 2 פסים - קדימה לעבודה
    שימי לב שפס הבדיקה שווה בצבעו לפס הבקרה או חזק ממנו.
    וכמובן כמו ש kkd_4 כבר אמרה - תהיי קשובה לגוף שלך.

גם אני קצת מבולבלת לגבי הימים בהם יש לקיים יחסים, ואתמול חיפשתי מידע באינטרנט, ומצאתי הסבר לגבי עיתוי יחסי מין, ותדירות.

תזמון יחסי המין

זוגות רבים שמנסים להרות משקיעים אנרגיה רבה בתזמון הסקס, עם דיוק מתמטי, על פי מועד הביוץ של האישה. באופן תיאורטי, זה הגיוני. מחקרים שנערכו לאחרונה הראו שחלון ההזדמנויות לזרע להפרות את הביצית הוא די קטן: ארבעה עד חמישה ימים לפני הביוץ וביום הביוץ עצמו. אחר כך הסיכויים להיכנס להריון במהלך המחזור הזה צונחים לכאפס. ולכן המפתח יהיה לקיים יחסי מין בתדירות גבוהה בחמשת-ששת הימים האלה.

אבל לתזמון המדויק הזה יש גם חסרונות, בעיקר בגלל שהגוף לא תמיד פועל כמו שעון שווייצרי. אפילו אם המחזור של האישה סדיר, הביוץ יכול להתרחש בכל יום בחודש. כך שאם אתם מקיימים יחסי מין ביום שבו אתם חושבים שהאישה מבייצת, ואתם טועים במספר ימים, אתם עלולים לפספס.
    "מחקרים עדכניים מורים שהסיכוי הגבוה ביותר להשגת הריון הוא כאשר מקיימים יחסי מין יום-יומיים לפני הביוץ", אומר פרופ' זיידמן. "מאחר שהזרע יכול לשרוד עד שישה ימים בתוך ריר צוואר הרחם, הרי שניתן לקדם את הכניסה להריון גם אם מקיימים יחסים כחמישה ימים לפני הביוץ וביום הביוץ עצמו. מאחר שהמועד הטוב ביותר עבור הזרע להפרות את הביצית הוא 2-6 שעות אחרי הביוץ, הרי שקיום יחסים בימים שאחרי הביוץ כבר לא יועיל בדרך כלל להשגת הריון. לפיכך חשוב מאוד להעריך במדויק מתי הביוץ עומד להתרחש".
    תדירות יחסי המין

אצל זוגות עם פריון תקין לכאורה, שיודעים בסבירות גבוהה מתי יתרחש הביוץ, נראה שעדיף לקיים בתקופה הפורה יחסי מין מדי יום. הדבר עדיף על קיום יחסים בתדירות נמוכה יותר, מאחר שכל יום של קיום יחסים מעלה את הסיכוי להשגת הריון. פרופ' זיידמן: "ריכוז הזרע יורד אמנם עם העלייה בתכיפות קיום יחסי המין, אך אצל מרבית הגברים הירידה בספירת הזרע לא מגיעה לסף שמפחית את התועלת שבקיום יחסים מדי יום. עד כה לא נבדק אם יש אמת בטענה שעדיף שגברים עם נתוני זרע חלשים יקיימו יחסים לעיתים פחות תכופות".

מאידך, מאחר שספירת הזרע מגיעה לשיאה אחרי התנזרות של כחמישה ימים, יש היגיון בהמלצה שזוגות יימנעו מקיום יחסים בחמשת הימים שקודמים ל'חלון הפורה'. באופן תיאורטי הדבר ישפר את נתוני הזרע בעת קיום היחסים בימים שלפני הביוץ, למרות שגם תועלת זו טרם הוכחה במחקרים מבוקרים.

ובאיזה תכיפות כדאי לקיים יחסים אם מועד הביוץ אינו ידוע? פרופ' זיידמן: "יחסי מין בתדירות קבועה, כל שניים-שלושה ימים, אמורים לתת חשיפה מספקת של הביצית לזרע, גם כאשר מועד הביוץ אינו ידוע. עם זאת, עבור זוגות רבים נוח יותר לקיים יחסים בתדירות גבוהה סביב מועד הביוץ המשוער, מאשר לקיים יחסים לאורך שבועות בתדירות קבועה".
    שיהיה בהצלחה
    וסליחה על האורך
  • היי lilush תקשיבי את תותחית...
    איזה מאמרים כל הכבוד!
    אני כבר מיואשת.. מזה הביוץ הזה??? עכשיו עשיתי שוב את הבדיקה הביתית לזיהוי הביוץ וכן יש 2 פסים. ובבוקר כן הרגשתי כאבים קלים בצד שמאל..ודקירות קטנטנות בגב.. וחשבתי שזה סתם..(אולי כי ישנתי עד מאוחר..חחחח) ולמזלי היום(שבת) בבוקר קיימנו יחסים. יאו הלואי שנקלט
    הייתכן שעכשיו יש ביוץ? איך? מזה יכול להיות?
    תודה מתוקות על התגובות

שיר
  • את צריכה להמשיך ו"לעבוד" כל עוד יש 2 פסים ובנוסף להמשיך עוד יומיים-שלושה אחרי שפס אחד נעלם.אפשר יום כן יום לא
    2 פסים מופיעים עם העלייה בהורמון שמעיד כי הביוץ קרב ויתרחש תוך 24-48 שעות מרגע שאת רואה 2 פסים כהים או פס בדיקה כהה יותר מפס ביקורת..
    בהצלחה !

• הלוואי, הלוואי מחזיקה לך אצבעות שבעוד שבועיים תחזרי עם בשורות חיוביות
    לגבי ימי הביוץ שלך, אני מציעה שתחכי לסיום תקופת הפוריות שלך, ואז תדעי לקבוע מתי באמת בייצת. אני בייצתי ביום ה- 15 וממש פס הבדיקה היה כהה מפס הבקרה, וגם הרגשתי את זה...(היו לי כאבים)

יאלה אני מחזיקה לכולנו אצבעות...
    ממש ניסוי ותהייה כל העסק הזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה