שאלת התפתחות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מרגישה כמו אמא חדשה
10 תגובות
עמוד 1
  • לנו..
    והראש מאחור קצת מעוך?

• תודה בייבידול - אני אשתדל. יש לו צד מועדף (למרות שלאחרונה נראה שהוא כבר מסתכל לשני הצדדים).
    ד"א, גם יונתן נולד פג והתפתח מאוד מהר (זחל בגיל חצי שנה ועמד בגיל 8 חודשים) ואיתמר נראה לי לוקח את הזמן...

אולגההה - כן, גם אצלנו הראש מעוך מאחורה, אבל חשבתי שזה כי אני שמה אותו לישון על הגב... נראה לך שזה קשור?

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • דור התהפך לפני שבוע מהבטן לגב
    מהגב לבטן עדיין לא

לגבי הראש יש להם העדפה לצד אחד לפעמים צריך לתרגל איתם תרגילים ולנסות לגרות אותם להזיז את הראש לצד השני

• זה גם מה שהיה לעידן.
    הראש היה נוטה לצד, כי היה לו צד מעודף עליו שעליו הוא היה שוכב וזה יצר מין מעיכה בצד הנל.
    כמו שביבידול רשמה לגבי התרגילים, מה שאני גם היתי עושה, שמה אותו על כדור פיזו, ועם האצבעןת שלי ממקמת לו אמצע. (מאחורי האוזנים, היתי שמה אגודלים).
    אנחנו בכל מקרה הלכנו לפיזורפיה פעם בשבוע.
    משהו כמו 3 חודשים. היתה מראה לי תרגילים ןהיתי באה למעקב.

עד גיל 3 חודשים ניסיתי אני. והרופא גם אמר לי להמתין, ואחר כך קיבלנו כבר הפניה.
    התרגילים שהיא נתנה עזרו מאוד. (אני ניסיתי לנסח לך אותם בכתב- ולא הצלחתי, צריך לראות ).

הייתי ממליצה לראות השבוע עם הנטיה נמשכת באותה צורה (אמרת שלאחרונה הוא מסובב את הראש ל2 הצדדים). אם כן לגשת לרופא ילדים.

בהצלחה!

• לא קרה לי עם עידו אבל עם עמית כן, היה לו צד מועדף וצריך לעבוד איתם על הצד השני כדי שהשרירים יהיו שווים בשני הצדדים
    לגבי התהפכות אז השבוע ממש עידודו התהפך מהבטן לגב ולא בטעות חח (היו בעבר פעמים שהוא התהפל אבל זה לא ממש היה במכוון)
    [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

• הי מותק
    גם לאוריאני יש צד מועדף .. וגם לי אמרו לגרות אותה שתסתכל לצדהשני ראו להשכיב אותה לישון על הצד השני וכו ...
    לגבי להתהפך , היא התהפכה 3 פעמים מהבטן לגב ..אבל האמת שאני פארשית והיא כמעט לא על הבטן ...תמיד אני מפחדת שהיא תפלוט וכאלו
  • אצל אוריקי היה ככה, וזה הסתדר לבד (גם לי אמרו לעשות לה תרגילים
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • היי יעלי,
    את מדברת כנראה על טורטיקוליס?...
    היה לנו את זה עם אור, ונשלחנו לפיזיו'. אחרי חודשיים של טיפולי פיזיו' ותירגולים בבית זה הסתדר. זה מצב מאד שכיח אצל תינוקות, ונקרא גם: "פיתול צווארי".
    תקראי על זה קצת בגוגל (תקישי: "טורטיקוליס"), וממליצה על טיפול פיזיו' קצר.
    בדר"כ זה מסתדר מאד מהר...
  • אצלי איתיוש עדיין לא מתהפך פעם אחת יצא לו בפוקס

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה