באה והולכת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב, בנות יקרות...
    אמנם אני לא קופצת לכאן הרבה. יוצא לי פעם בחודש בערך, אולי כדי לקבל את החיבוק חסר התנאים שלכן, שאני כל כך צריכה מידי פעם!!

גם ההזרעה הרביעית שלי לא הביאה עימה בשורות טובות היה קטע בלילה מאוחר שראיתי כתם חום על מגן התחתון וזה לא המשיך באותן שעות. כל כך התלהבתי. כבר התחלתי להתרגש כל כך! היה לי קשה להירדם. ניסיתי לשכנע את עצמי שזה כאן וזה קורה! ממש כמו שכל הבנות שבישרו לנו בשורות טובות סיפרו שקרה להן... כבר ראיתי את ההודעה שלי אליכן, התרגשתי לשבת לכתוב לכן. אבל למחרת בצהריים החלום התנפץ לי בפרצוף!! הגברת ווסת הגיעה שוב לבקר, בשיא חוצפתה!!

אני אמורה להתחיל עכשיו IVF. אני חוששת מאוד!!! אני פשוט לא מסוגלת לראות את עצמי עושה את זה. משום מה, גם כשאני מנסה להשלים עם העובדה, לא נתפס לי. לא מצליחה לדמיין את עצמי מורדמת בבית חולים. במשך כל חיי ועד הרגע הזה, הקירבה הכי גדולה שלי לבית חולים הייתה רק בצילום רחם. למזלי, עד היום לא יצא לי להתאשפז בבית חולים (בלי עין הרע). מבחינתי- לשכב שם בבית החולים ולהירדם בהרדמה מלאה- זה TOO MUCH בשבילי. לא מסוגלת לחשוב על זה.

ואם כבר בחששות עסקינן, אני נורא היסטרית עם הזריקות. לפני כל זריקה אני צריכה להרגיע את עצמי וכמו שהילו'ש סיפרה כאן פעם, גם לי יש פרפרים בבטן של פחד מהמזרק.
    הבנתי שעכשיו אני צריכה 30 זריקות?
    איך זה עובד בכלל? אם אני מתחילה להזריק כשבוע לפני המחזור, האם אני עוברת את שלב ה-IVF באותו חודש שבו אני ממשיכה להזריק את כל ה-30 זריקות האלה?

מי יכולה לספר לי קצת יותר על IVF ?
    תוכלו לעזור לי גם עם קצת מידע על תופעות לוואי שחוויתן באופן אישי. כל תחושה וכל הרגשה שהייתה לכן במהלך כל החודש. לפחות שאהיה מוכנה הפעם (בניגוד להזרעה הראשונה שלי שלא היה לי מושג שייתכן גירוי יתר של השחלות וחשבתי שאני עומדת למות).

אם מישהי מכן הייתה עד כדי כך נדיבה, לקרוא עד כאן... אז אנא הגיבו. אני מתפוצצת מהפחדים.

רציתי חודש הפסקה מכל הטיפולים ההורמונליים. קיבלתי חודש הפסקה אבל אז אני רצה לנורא מכל (לפחות ככה זה נשמע לי)... ה-IVF.
    הצילו!!!

שיהיה לכן שבוע נפלא עם המון בשורות טובות.
    האביב הגיע ויחד איתו אנחנו נביא לנו המון הריונות חדשים.
    אגב, מישהי ראתה את הסידרה 9 חודשים בערוץ 2 ?
    רק לי זה עשה עצוב נורא???
8 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל לנשום עמוק ולהירגע,
    לא יודעת מה בדיוק הבעיה שלכן, אבל קודם דעי, שאת לא לבד בתחושות...
    אף אחת לא מקבלת בקלות את הבשורה של ללכת ולעשות הפריה,
    ואף אחת לא מדמיינת שהיא תגיע לזה - וזו הדרך בה היא תביא ילדים לעולם....
    אבל יחד עם זאת אחרי שהילד כבר מגיע - שוכחים הכל פשוט הכל
    וכל התהליך הופך לדבר כל כך פעוט וגמדי לעומת הקסם עצמו של תינוק!!!!
    הילד שלך !!!
    לכולם הפעם הראשונה קשה מאוד, ומי שאומרת שזה עבר לה עם חיוך - משקרת !!!
    זה עצוב, אישה שרוצה תינוק אכן לא אמורה להיות בבית חולים מורדמת ומחוברת למכשירים כמו חולה.....
    הריון הוא לא מחלה הוא קסם, נס, בריאה, יצירה....
    והתינוק שלנו הוא עולם ומלואו.
    אבל צריך ללמוד לקחת בפרופרציה (אמרה זו שבכתה כנרת של דמעות בכניסה להרדמהרק דברים טובים !
  • הי קודקודית..
    החששות שלך ברורים לגמרי. אני חושבת שכל אחת שעמדה אי פעם לפני IVF חששה במידה כזו או אחרת. גם אני עכשיו לפני IVF ראשון, אחרי ארבע הזרעות שלא הצליחו (או שלא בדיוק הצליחו - בהתחשב בהריון שנתפס ונפל
    [ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • בנות יקרות,
    אין לי מילים להודות לכן על התמיכה, על החיבוק החם ועל העזרה!!
    תודה על האיחולים הנדיבים! אני מאחלת לכן את אותו הדבר- שתצליחו ותזכו לאושר הגדול. שמהר מאוד יגיע ההריון המיוחל- בריא ועגלגל

שמעתי פעם מישהי אמרה שיוצא לה לקחת הרבה ימי מחלה בחודש, בגלל ה-IVF.
    האם יש כאבים במהלך החודש?

תודה על הטיפ עם הקרח (מודה שלא חשבתי על זה ואולי כי היה כל כך קר בימים האלו). עשיתי כבר זריקות במהלך הטיפולים, לפני ההזרעות.

אגב, אף אחת מכן לא ענתה לי אם יש לכן מושג לגבי הזריקות בפעם הראשונה? הרופא שלי אמר לי שאני אמורה להתחיל להזריק כשבוע לפני המחזור... אבל אם מדובר בערך ב- 30 זריקות... אז איך זה עובד? ממשיכים להזריק גם בתהליך השאיבה וההחזרה? או שפשוט מדלגים החודש, מזריקים את כל ה-30 זריקות האלו ומחכים לביוץ הבא?

אני באמת אחפש באינטרנט מידע נוסף.
    אבל היה חשוב לי לשמוע ממי שעברה את זה כבר.
    כפי שכתבתי קודם- אף אחד לא הכין אותי מראש לגבי אפשרות של גירוי יתר שחלתי. חשבתי שמשהו ממש לא בסדר. הייתי מאוד לחוצה!!
    אם יש אי אילו תופעות שמישהי יכולה להכין אותי מראש, זה בטח יעזור לי מאוד!!

תודה לכן, Papaya ואשכולית, על התגובה.
  • בנות יקרות,
    אין לי מילים להודות לכן על התמיכה, על החיבוק החם ועל העזרה!!
    תודה על האיחולים הנדיבים! אני מאחלת לכן את אותו הדבר- שתצליחו ותזכו לאושר הגדול. שמהר מאוד יגיע ההריון המיוחל- בריא ועגלגל

שמעתי פעם מישהי אמרה שיוצא לה לקחת הרבה ימי מחלה בחודש, בגלל ה-IVF.
    האם יש כאבים במהלך החודש?

תודה על הטיפ עם הקרח (מודה שלא חשבתי על זה ואולי כי היה כל כך קר בימים האלו). עשיתי כבר זריקות במהלך הטיפולים, לפני ההזרעות.

אגב, אף אחת מכן לא ענתה לי אם יש לכן מושג לגבי הזריקות בפעם הראשונה? הרופא שלי אמר לי שאני אמורה להתחיל להזריק כשבוע לפני המחזור... אבל אם מדובר בערך ב- 30 זריקות... אז איך זה עובד? ממשיכים להזריק גם בתהליך השאיבה וההחזרה? או שפשוט מדלגים החודש, מזריקים את כל ה-30 זריקות האלו ומחכים לביוץ הבא?

אני באמת אחפש באינטרנט מידע נוסף.
    אבל היה חשוב לי לשמוע ממי שעברה את זה כבר.
    כפי שכתבתי קודם- אף אחד לא הכין אותי מראש לגבי אפשרות של גירוי יתר שחלתי. חשבתי שמשהו ממש לא בסדר. הייתי מאוד לחוצה!!
    אם יש אי אילו תופעות שמישהי יכולה להכין אותי מראש, זה בטח יעזור לי מאוד!!

תודה לכן, Papaya ואשכולית, על התגובה.
  • היי!
    לגבי זריקות זה תלוי באיזה פרוטוקול טיפול מדובר,לכל אחת ואחת זה שונה.לדוגמא אצלי אני הזרקתי רק זריקת DECA פעם אחת -זה יותר כאב לי ועוד כ-5-7 ימים פעם ביום זריקת PUREGON-כמעט ולא כואב (בבטן),מחט מאוד דקה אך צריך להקפיד להזריק באותה שעה בין 16:00-20:00 .
    לא משנה איזה פרוטוקול יבחרו לך שיהיה המון הצלחה וסבלנות !!!!!אף פעם לא להתייאש!!!!אם יהיו לך עוד שאלות אשמח לעזור!!!!!

• אני לא יכולה לעזור בנושא הIVF
    רק רציתי לאחל לך בהצלחה
  • תודה תודה תודה. מאחלת גם לכן הצלחה ענקית. שחלומכן יתגשם במהרה, בגירסה המושלמת שלו

אם למישהי בכל זאת יש טיפים נוספים לגבי ה-IVF המלחיץ הזה , אשמח לשמוע.
  • קודקודית....כמה חיפשתי אותך...התגעגעתי
    אז ככה אני גם לפני הזרעה רביעית מחר אני מתחילה להזריק אני עושה אותה רק כי אני מנסה להימנע מIFV אני גם מתה מפחד בדיוק כמוך מההרדמה ועכשיו לפני שהחלטנו על הזרעה נוספת לפני הפרייה שאלנו את הרופא את כל השאלות על ההרדמה וכל התהליך. תשמעי חוץ מההרדמה אין הרבה הבדל, נכון זה 3 שבועות של זריקות אבל לצערנו אנחנו מתחילות להתרגל, תחשבי על זה שהסיכויים בהפריה הם ממש טובים ואין סיבה שלא תיכנסי להריון בהפרייה הראשונה ואם ישאבו אפילו מספיק ביציות טובות הם מקפיאים אותן לילד הבא....(שאני מקווה שלא תצטרכי) אבל לפחות תוכלי להיות רגועה שיש לך ביציות מוקפאות אי שם...למקרה שתצטרכי.
    אני יודעת כמה כל שלילי הוא קשה אני החודש למרות שעשיתי הפסקה מהכל והסיכויים היו ממש נמוכים כשהתחילו הכתמים נכנסתי לדאון מטורף...כל כך רציתי שיקרה איזה נס ולא קרה. בדיוק דיברתי עם בעלי ואמרתי לו שאני לא חושבת שאי פעם בחיים שלי ביקשתי משהו כל כך חזק מה' והוא לא נתן לי...בחיים לא התמודדתי עם סיטואציה שאני לא יודעת מה לעשות ולאן לפנות- פשוט חוסר אונים. גם לי התוכנית ביום חמישי עשתה רע..מה זה זה רק מלחיץ זה בכלל לא מרגיע כל שבוע זוג נוסף נכנס שם להריון. תודה באמת!
    את זוכרת שסיפרתי שאני לא ישנה בלילות?? בגלל כל הפרפרים בבטן..?? אז התחלתי דיקור ואני ישנה יותר טוב ואני באמת ממליצה לך. מאיפה את בארץ?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה