שבוע טוב, בנות יקרות...
אמנם אני לא קופצת לכאן הרבה. יוצא לי פעם בחודש בערך, אולי כדי לקבל את החיבוק חסר התנאים שלכן, שאני כל כך צריכה מידי פעם!!
גם ההזרעה הרביעית שלי לא הביאה עימה בשורות טובות

היה קטע בלילה מאוחר שראיתי כתם חום על מגן התחתון וזה לא המשיך באותן שעות. כל כך התלהבתי. כבר התחלתי להתרגש כל כך! היה לי קשה להירדם. ניסיתי לשכנע את עצמי שזה כאן וזה קורה! ממש כמו שכל הבנות שבישרו לנו בשורות טובות סיפרו שקרה להן... כבר ראיתי את ההודעה שלי אליכן, התרגשתי לשבת לכתוב לכן. אבל למחרת בצהריים החלום התנפץ לי בפרצוף!! הגברת ווסת הגיעה שוב לבקר, בשיא חוצפתה!!
אני אמורה להתחיל עכשיו IVF. אני חוששת מאוד!!! אני פשוט לא מסוגלת לראות את עצמי עושה את זה. משום מה, גם כשאני מנסה להשלים עם העובדה, לא נתפס לי. לא מצליחה לדמיין את עצמי מורדמת בבית חולים. במשך כל חיי ועד הרגע הזה, הקירבה הכי גדולה שלי לבית חולים הייתה רק בצילום רחם. למזלי, עד היום לא יצא לי להתאשפז בבית חולים (בלי עין הרע). מבחינתי- לשכב שם בבית החולים ולהירדם בהרדמה מלאה- זה TOO MUCH בשבילי. לא מסוגלת לחשוב על זה.
ואם כבר בחששות עסקינן, אני נורא היסטרית עם הזריקות. לפני כל זריקה אני צריכה להרגיע את עצמי וכמו שהילו'ש סיפרה כאן פעם, גם לי יש פרפרים בבטן של פחד מהמזרק.
הבנתי שעכשיו אני צריכה 30 זריקות?
איך זה עובד בכלל? אם אני מתחילה להזריק כשבוע לפני המחזור, האם אני עוברת את שלב ה-IVF באותו חודש שבו אני ממשיכה להזריק את כל ה-30 זריקות האלה?
מי יכולה לספר לי קצת יותר על IVF ?
תוכלו לעזור לי גם עם קצת מידע על תופעות לוואי שחוויתן באופן אישי. כל תחושה וכל הרגשה שהייתה לכן במהלך כל החודש. לפחות שאהיה מוכנה הפעם (בניגוד להזרעה הראשונה שלי שלא היה לי מושג שייתכן גירוי יתר של השחלות וחשבתי שאני עומדת למות).

אם מישהי מכן הייתה עד כדי כך נדיבה, לקרוא עד כאן... אז אנא הגיבו. אני מתפוצצת מהפחדים.
רציתי חודש הפסקה מכל הטיפולים ההורמונליים. קיבלתי חודש הפסקה אבל אז אני רצה לנורא מכל (לפחות ככה זה נשמע לי)... ה-IVF.
הצילו!!!
שיהיה לכן שבוע נפלא עם המון בשורות טובות.
האביב הגיע ויחד איתו אנחנו נביא לנו המון הריונות חדשים.
אגב, מישהי ראתה את הסידרה 9 חודשים בערוץ 2 ?
רק לי זה עשה עצוב נורא???