האם יש עוד סיכוי להריון תקין ??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דר',
    ב 31/01 היה המחזור האחרון.
    בדיקת בטא ראשונה ב 28/02 הייתה 31
    כמה ימים אח"כ בתאריך 06.03 בטא הייתה 987.
    ב 13/03 הייתי אצל הרופאה, נצפה שק הריון רחמי בגודל 5W + 1 למרות שאני אמורה כבר להיות בשבוע 6. כמובן שלא נצפה דופק מאחר ומוקדם מדי. גודל השק היה 0.62 ס"מ
    נשלחתי שוב למעקב בטא , והתשובה 5116. הרופאה אמרה כי נראה תקין.

ב 24/03 שוב הייתי בבדיקה אולטראסאונד אך עדיין אין דופק,גודל השק 1.24 ס"מ , אך השק עדיין ריק.
    הרופאה טוענת כי יכול להיות כי מדובר בהריון צעיר וכי יש סיכוי שיתפתח תקין, או שמדובר בתאומים ואז לוקח יותר זמן לדופק להופיע.

שלחה אותי לבטא נוספת והתשובה 8970.
    נראה כי הבטא עולה....האם מספיק ?
    אם לא תקין, האם הבטא לא אמורה לרדת ?

אשמח לשמוע מה דעתך על הסיכוי להתפתחות הריון תקין.
    הבדיקה הבאה שלי אצל הרופאה רק בעוד שבוע, ואני קצת מודאגת...
    המון תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אם ב - 31.1 היה המחזור האחרון שלך, הרי שב - 24.3 את אמורה להיות בשבוע 7+3, וגם ניקח שבוע של עיכוב (לפי ה - 13.3) אז עדיין אמור להיו תדופק או לפחות קוטב עוברי בשבוע 6+3.
    אמנם, תמיד יש הפתעות וניסים, אך רוב הסיכויים כי אכן מדובר בהריון לא תקין. זה יהיה נכון לחזור על האולטרה-סאונד בעוד שבוע, ואז ניתן יהיה כבר לקבוע באופן מוחלט האם מדובר בהריון תקין או לאו.

בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה