-
שאלת השאלות שאלת
-
אביגיל כרגע עם בוסטר עם משענת ונקשרת בחגורת בטיחות. אבל הבוסטר עדיין תופס מקום כמו כסא בטיחות.
ולהעביר אותה לבוסטר שהוא רק מושב, מוקדם. וגם לא בשנה הקרובה, לדעתי.
ומיכל בכיסא בטיחות עם רצועות.
לאיתן יש כסא בטיחות מ-0, משהו ממש איכותי ונוח, אבל רחב מאוד. לכן עדיין לא מעבירים אותו. עדיין נדחסים בסלקל.
ואני מבינה אותך לגבי הפיתה
-
בקצב הזה את ואני מביאים עוד שנה עוד ילד/ה
-
אני כרגע עושה פסק זמן
-
-
ליאור שלה כבר גדול, בטח אין לה בעיה כזו.
מה, רק אנחנו השרוטות?
-
כןןןןןןןןןןןןן אנחנו שרוטות , בריאות ואמהות מגניבות לא????
בדיוק חברה שלי סיפרה לי אתמול שהיא בשבוע 13 והבת שלה בקושי בת חצי שנה (עשתה לי חשק ביג טיים)
-
כן, זהר גם במועדון האקסקלוסיבי שלנו
-
הנה אני...
[
-
גם אנחנו בזמנו היינו בהתלבטות הזאת וזה בהחלט עשה לנו חשק (אפשר לראות את זה ב4 הבנות שלי היום.. )
חשבנו על האמ.פי.וי ועל הקרניבל במקביל, והאמ פי וי שותה דלק כמו משוגעת.. אז ישר הורדנו אותה מהפרק.
בסוף בחרנו בקרניבל ואנחנו מאוד מרוצים, לדעתי תיכנסו לסוכנות ותעשו נהיגת מבחן..
ככה תדעו הכי טוב!
תתחדשו!
-
מה שלא יהיה אל תקשיבו לזאת שמעלי, היא מפרסמת סמויה ויש לה אינטרס...
-
הלכנו לראות רכבים היום.
הקרניבל נראת נוחה. ויש את הקאיה השניה, שהיא 6 מקומות. גם נחמדה, אבל אין בגז'
-
היי, גם לנו יש שלושה קטנים והחלפנו אוטו במיוחד ללידה , קנינו סובארו סטיישן שנת2008 מעלפת ונכנסים מאחורה סלקל כסא בטיחות ובוסטר גדול עם משענת , הפגוש ענק נכנסים שתי עגלות ויש עוד מלא מקום . אוטו מומלץ ביותר כמובן אוטומט 5 מקומות ובסביבות ה 80,000 ש״ח
-
יש לכם גם את אירית ו-3 הדובים במועדון....ואחותי שהיא אמא ל-4, שזה בכלל מועדון אקסלוסיבי ביותר
מייל:
[email protected]מסנג'ר:
[email protected]
-
גם אנחנו באותה בעיה, לבעלי יש רכב מהעבודה , צפוף מאד, כמו זוהר גם אצלנו, אור מקדימה ושקד אלה ואני מאחורה.
-
סליחה!!! ומה איתי
-
פחחח, מועדון הפיתה..
-
אני לא במועדון
-
קבלתי מזדה 3 ..ליאור כבר לא צריך מושב בטיחות תכל'ס...למרות שיש לו בוסטר והוא נדחס בין טל ושחר..שוקלים לעבור לרכב גדול יותר ,מזדה 6 לדוגמא..לא אוהבת מיני וואנים זה לא בשבילי..מעדיפה רכב נמוך ומהיר מרווח וטוב .. לא אוהבת ג'יפים מי יודע מה ..אבל אם נצטרך..אז או מזדה 5 או מיצובישי גלדיס (משו כזה..)
מצטרפים ל YES תוך יומיים 072-2514350 מספר ישיר אליי