יש לי שאלה?.. אדווה אולי את תוכלי לעזור? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז השאלה שלי היא כזאת אני בחורה בת 23 וקיבלתי מחזור בפעם הראשונה בגיל 12 ומאז המחוזרים שלי אף פעם לא היו סדירים בכלל.........
    הייתי מקבלת פעם בשנה בשנתיים ככה... ובגיל 18 התחלתי לקחת גלולות כי הרופא אמר לי שזה ייסדר לי את המחזור.......
    לקחתי גלולות כבר תקופה ארוכה מאוד ואז הפסקתי....... ולאחר 5 חודשיים היתחתנתי אם בעלי ולא כול כך הצלחנו להכינס להריון... ולאחר חצי שנה של נישאוים קיבלתי מחזור... ועשיתי הכול כראוי ..(לא שמרנו על נגיעה ) אבל ספרתי ימים והכול .
    לאחר כמה חודשיים (4 חודשיים) הלכתי לטבול בשנית למרות שלא הייתי במחזור ... ועכשיו אני מגיעה לשאלה?........
    האם אסור היה לי לטבול אם אני לא קיבלתי מחזור ???????

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
6 תגובות
עמוד 1

• היי
    אני לא יודעת לגבי העניין ההלכתי
    אבל יש לי שאלה, האם עשית בירור מדוע את לא נקלטת?
    אם המחזור שלך כל כך לא סדיר יש סיבה לזה.
    זה מאוד מזכיר לי את המחזור שלי ואצלי הוא ככה כי יש לי שחלות פוליציסטיות.
    אם זה המקרה אצלך (נקווה שלא) את צריכה לדעת מזה וללכת לרופא פוריות.
  • למה לך לטבול אם לא היה דימום? הרי את היית אמורה להיות טהורה מאז הפעם הקודמת שטבלת ועד הרגע שקיבלת מחזור עוד פעם. אם קיבלת אחרי 4 חודשים - היית טהורה 4 חודשים וברגע שמסתיים הדימום את עושה הפסק טהרה, וסופרת וכו' ואז טובלת.
    לא הבנתי מה הבלבול הזה שקרה אצלך. למה היית צריכה לטבול אם היית טהורה?

"...יותר מזה אנחנו לא צריכים"
  • היי נשמה יקרה...האמת לא הבנתי אחרי חצי שנה קיבלת מחזור וטבלת...
    ואחרי זה לא קיבלת יותר?? וסתם הלכת לטבול??

אין עניין של אסור לטבול...אז לא לחשוש אלה העניין פה שאת חייבת לסדר את הווסת שלך אבל דחוף...
    תעשי בדיקת הורמונים מאמי זה לא נראה לי משהו טבעי לא לקבל ווסת חצי שנה?
    וכמה זמן אתם מנסים?? הרי לא חבל על הזמן שעובר ואת לא מקבלת וסת וכך גם אין ביוץ מאמי...
    [center]
  • מצטרפת פה לתגובות הבנות אבל קצת יותר נחרצות...
    מה קרה לךךךךךךךך??? מדאיג אותך הטבילה ולא המחזור הממש לא סדיר שלך??? כבר מזמן הית צריכה ללכת לרופא לעשות בירור לעיניין הזה!!
  • אז כככה אני נשואה כבר שנה וחצי ואנחנו מנסים להיכנס להריון כבר שנה. מתוך כול השנה וחצי קיבלתי רק פעם אחד מחזור וטבהלתי לאחר המחזור. ומאז לא קיבלתי ואז הציעו לי ללכת סתם ככה לטבול במקווה שאולי זה ייטהר אותי?? אנכנו כן בודקים......הייתי אצל הרופא נשים שלי בקופה רק שהוא לא עזר לי בכלל....
    ואז החלפתי את הרופא שלי ועברתי לרופא שהוא מחוץ לעיר שלי כי המליצאו לי עליו....
    אני ובעלי היינו אצל רופא הנשים הנוסף אבל הוא שלח אותנו לרופא פיריו. וזה כמובן שלח אותנו לבדיקות אבל כרגע הוא לא מטפל בי בשום צורה . אני צריכה ללכת אליו בשבוע הבא אם התוצאות של הבדיקות שעשיתיהא וכן יש לי שחלות פוליציסטיותן

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
  • מתוקה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה