שאלה דחופה ביותר! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני נמצאת בסבב השני של הזרקת גונל כחלק מטיפולי פוריות.
    הבוקר הייתי אמור לעשות הזרעה אך בשל העובדה שיש לי כ- 8 זקיקים בגודל של 17-23 מ"מ, הרופא שלי אמר לי שהוא לא לוקח סיכון של ריבוי עוברים ומבקש ממני ליטול חפיסת גלולות על מנת למנוע ציסטות.
    על אף שאני סומכת על הרופא המקסים שלי, אני רוצה לשאול האם קיימת אפשרות של ביוץ עצמוני ושל הפרייה גם בלי הזרעה ואוביטרל.
    ואם כן, האם לא שווה להסתכן ולהמתין עם הגלולות עד אשר נראה אם אולי כן נכנסתי להריון?
    הרי בכל מקרה, אם התרחשה / מתרחשת הפרייה, הגלולות כבר לא ימנעו את ההריון...
    מחר אני מתכוונת להיפגש עם הרופא שלי ולקבל החלטה לגבי נטילת הגלולות ולכן אודה מאוד באם תוכל לייעץ לי בדחיפות, עוד היום...

תודה מראש,
    שרית
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    קרוב לודאי שגם ללא אוביטרל תבייצי. גם אם סביר להניח שהביוץ הטבעי יהיה "פחות חזק" מאשר עם אוביטרל , עדיין קיים סיכון גבוה יתר להריון מרובה עוברים. ולכן עדיף להמנע מהריון במצב הזה . תשאלי את הרופא מה דעתו על האפשרות לעשות סוויץ' ל IVF .

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה