לא יודעת מה לעשות..עדכון- נמאסססססססס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אולי מישהי כאן תוכל לייעץ לי...
    כזכור אני עובדת בבי"ס עם נער בן 17 נכה.
    ויש לי איתו המון בעיות שקשורות להתנהגות שלו כלפיי, אני מאוד משקיעה בו, עוזרת לו במתמטיקה, מגיעה תמיד ולא לוקחת ימי חופש ומשתדלת להיות הכי בסדר שאפשר,
    הבעיה היא שהוא לא מעריך כלום,יש לו נטייה להיכנס ללחץ וכשהוא במצב כזה הוא צועק עלי /מדבר לא יפה וכד'.
    אני כמובן לא שותקת על זה ובגלל שאני לא מבליגה -נוצרים בינינו המון חיכוכים.
    כבר דיברתי עם אמא שלו ועם המחנכת שלו-שתיהן הבינו אותי וניסו להסביר לו ,אבל הוא
    לא מבין מה לא בסדר בהתנהגות שלו.
    אתמול היה שיא השיאים, ישבנו בספרייה של ביה"ס והוא ביקש ממני להקליד ,אני לא הבנתי מה בדיוק הוא רוצה שאקליד לו והוא צעק עלי בפומבי. כמובן שהגיעו מים עד נפש ואני צעקתי עליו בחזרה-כי כמה כבר אפשר לספוג השפלות
    בקיצור אח"כ הוא עוד הוסיף לדבר ממש לא יפה ואני כבר ממש הרגשתי שאני מתמוטטת -זרקתי את התיק שלו על הריצפה ורצתי מביה"ס החוצה, אבל חזרתי חזרה כי המצפון שלי לא נתן לי להשאיר אותו בבי"ס ולברוח.
    התחייבתי לו שאני אעבוד איתו עד ה30 ביוני ועכשיו הוא בתקופת מבחנים, אז שוב אני לא יכולה לעזוב עכשיו את העבודה- בתקופה שהוא הכי זקוק לעזרתי...
    ומצד שני כמה בן אדם יכול לסבול? אני מנסה להיות יותר רגישה כלפיו כי אני יודעת שהוא מתוסכל מאוד ממצבו הפיזי, אבל הכל אני צריכה לספוג.
    פשוט לא יודעת מה לעשות...
    עדכון :http://www.yoledet.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=215971
11 תגובות
עמוד 1
  • התחייבת לו או להורים שלו? הוא רוצה שאת תעבדי איתו?

מה המגבלה שלו? רק נכות פיזית?

אני עובדת בחינוך מיוחד, והיה לנו מקרה דומה שאולי יכול לעבוד גם אצלך.

• אוי מצב ממש לא נעים
  • וואיייי זה נשמע ממש לא פשוט.....
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]

• רעיון נוסף (לא שאני מבינה בחינוך מיוחד... אבל סתם כפרספקטיבה שונה...) אם את מכירה את ההתנהגות שלו וניתן לראות את "ההתלקחות הראשונה" עוד לפני שהוא מתפוצץ הייתי אומרת משהוא כמו: " אני רואה שאתה מתחיל להיות חסר שקט/עצבני אני מצעיה או שאתה תצא ל-5 דקות תעלה /תרד במדרגות, תלך לשתות מים, תצא לשאוף אויר או שאני אצא ואחזור עוד 10 דקות ונמשיך כי התנהגות כזו בו אתה עושה כך וכך לא מקובלת עלי" כלומר חשוב גם לשקף לו למה ההתנהגות לא בסדר כי הוא עצמו לא מבין. כשהוא או את חוזרים עוד פעם לחזור על ההסבר של כשאתה כך וכך זה מאוד פוגע בי ומאוד מעליב ומעציב אותי וכו' וכו' (להימנע למור "זה לא נעים לי" כי זה משפט סתמי ממש להסביר למה זה לא נעים).
    אם אי אפשר לתפוס את "ההתלקחות" אלא הוא פשוט מתפרץ את אומרת בתקיפות: "במצב כזה אני לא ממשיכה ללמד אותך אני יוצאת ואחזור עוד 10 דקות ומצפה ממך להרגע!" תוציאי את עצמך מהסיטואציה אל תיכנסי לוויכוח איתו זה מיותר לדעתי. כשאת חוזרת אם הוא עדיין לא לגמרי רגוע שיצא לאיזה 5 דקות לשאוף אוויר וכשיחזור שוב תסבירי לו למה ההתנהגות הזו לא מקובלת עלייך.
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • נשמע לא קל בכלל

אהוד
    עידן
  • אני חושבת שאתם צריכים פעילות שתגבש בניכם שלא קשורה ללימודים.
    זה יכול להיות כל דבר..אפילו לצפות בסרט יחד עם פופקורן או ללכת לטייל ולדבר על כל מיני נושאים, ללכת להצגה יחד,
    פשוט להתנתק מהלחץ של המבחנים ולהפגין יותר כפיות.

• אין לי מושג מה הבעיה של הנער איתך, אבל אם הוא לא מעוניין בך כסייעת, ואת סובלת בעבודתך איתו, אולי באמת עדיף להפסיק את זה.
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • וואי לירון
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אוי! זה באמת נשמע נורא. נראה לי שגם אני לא הייתי מסוגלת להמשיך בעבודה כזאת. עם כל הכבוד לנכות שלו, יש גבול לחוצפה.
  • אני לא קראתי את כל התגובות, אז יכול להיות שאני אחזור על מה שכבר נאמר.

קודם כל מגיע לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה