-
לא יודעת לגבי הסיפור, אבל אני לא נותנת ליונתן מסטיק כי לדעתי הוא עוד קטן לזה
יעל, אמא של 2 אפרוחים
-
אויי אני ממש שונאת שנותנים לילדים מסטיקים
-
אני התחיל בסיפור אני בטענה שילדים תמיד אבל תמיד אומרים את האמת אין כמו האמת שיוצאת מהפה שלהם ושלא יספרו אחרת
נכון שלילדים יש סיפורים ומעשיות ולפעמים הם אומרים דברים שהם יודעים שמציקים לנו
אם הילדה יודעת מה זה מסטיק סימן שראתה - אני לדוגמא לועסת מסטיקים אז שחר יודע מה זה המזל שאני לועסת חריפים והוא מתעקש שהוא רוצה אני נותנת לו והוא מיד יורק את זה
-
בוודאי שהם ממציאים סיפורים בגיל הזה!
רום לרוב מספר באמת מה קרה בגן אבל לפעמים אני זוכרת שהיה מדמיין כל מיני שטויות....
רום עדיין לא מכיר את העניין למזלי, אבל לאופק בגל יש ילדים שלועסים- והוא אף פעם לא ביקש....טוב האמת הוא בכלל לא אוהב ממתקים.
בכל מקרה נראה לי לא בריא בכלל ובטח שלא לגיל הזה.
אחות מחלקת ילודים
מדריכת הנקה
Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.
-
בגן לא נותנים וגם לא יתנו - זה חוסר אחריות
מייל:
[email protected]מסנג'ר:
[email protected]
-
אני לא נותת מסטיק עדיין, אמרתי לה שזה אסור עד כיתה א' (כמו שאמרתי על פיצוחים ופופקורן)
וילדים כן ממציאים, אבל זה לא מהכיון של שקר, או שזה משהו שהם מדמיינים, או חלום שהיה והם עוד לא יודעים להבדיל אותו מהמציאות, או שקרה משהו דומה או נורא מזמן וקצת "השתנו" הפרטים...
בשבילם זה יכול להיות אמיתי מאוד. ולא חייבים לגלות להם שזה לא. דמיון היא כלי מעולה.
כדי לדעת אם זה באמת קרה אצל להב את יכולה לשאול אותה שאלות על פרטים כמו צבעים ואיפה היא עמדה וכו' כך תוכלי לראות אם וכמה זה הגיוני.
-
- אני נותנת מסטיק בערך בגיל 3.5 נתתי פעם ראשונה .
והיתה תקופה שמוריה היתה ממש ממציאה סיפורים
יש להם קטעים כאלה
רקדנית בלט שלי ....
-
אני לא נותנת מסטיק. עדן יודעת מה זה וכל פעם היא רואה שאנחנו באוטו לועסים מסטיק. אני אומרת לה שזה רק לגדולים. יש כמה ילדים בגן שיש להם מסטיק קבוע בתיק. ביום שישי האחרון היא הצליחה לקחת קופסה של מסטיק מנטה מהאוטו ולשפוך את הכל על המושב. אמרתי לה "בואי נאסוף הכל" היא אמרה בסדר ובלי שאני ארגיש הגניבה אחד לפה.
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
אין מסטיק. לא יהיה מסטיק. ובזה נגמר הסיפור.
לגבי הספור של הגן - אוהו כמהספורים ירין ממציא.לא בקטע של שקרים , אלא בקטע של דמיון מפותח מאודדדדדדדדד
-
יואב מעולם לא קיבל מסטיק,
אצלנו בבית אנחנו גם לא אוהבים מסטיקים אז הוא לא נחשף לזה...
-
אנחנו לא נותנים מסטיקים וגם בגנים לא.
בטח שילדים בגיל הזה מספרים דברים שלא היו ולא נבראו במציאות - אבל כן היו בדימיון שלהם, ברצונות שלהם, בצרכים שלהם...
זה לא שקר, זו האמת שלהם
-
תודה בנות
אני באמת לא מבינה איך אפשר לתת מסטיק לילד בגיל הזה - ואין לי בעיה שיחשבו שאני היסטרית - בכיף.
ואני חשבתי שילדים דוברי אמת תמיד
-
אין מסטיק !!! וגם לא יהיה כל עוד זה תלוי בי
למה להרוס את המפרק של הלעיסה מלעיסת מסטיקים
את האמת מאז שאני עוסקת בתחום של רפואת שיניים הרבה דברים השתנו אצלי
-
לדעתי דברי עם הגננת שוב תבהירי לה שאת לא מרשה לתת ללהב מסטיק וזהו אל תעשי מזה סיפור גדול..
אני גם לא נותנת מסטיקים לפחות עד גיל 5
אהוד
עידן
-
בעקבות לחץ מתון של כמה חודשים (מצד שחר כמובן חחח
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
-
אני לא נותנת ולא נראה שאתן בקרוב
You're my heart, you're my soul 
-
ממש לא נותנים מסטיקים - למה זה טוב?
אני מחמירה יותר וגם לא מרשה שום סוכריה מסוג שהוא...
ולגביי הסיפור, בגילאים 3-5 עולם הדימיון ועולם המציאות מתחבר להם...
צריך לקחת את זה בחשבון ולתת להם גם את הקרדיט שלהם.
-
זה בדיוק הגיל להמציא סיפורים
-
אין ולא יהיו:
מסטיקים, סוכריות על מקל, סוכריות מציצה, סוכריות טופי ועוד...
ולגבי הגן.. אני לא יודעת מה להגיד לך .. זה באמת הגיל שהם ממציאים סיפורים, מצד שני אני לא מאמינה שהם ממציאים הכל מהראש..
יום אחד יותם הלך בבית וזימזם לעצמו "גלגל גלגל"צ" אני ויאיר היינו ככה
-
יעל כבר עם מסטיק מלפני כמה חודשים...
אלירן...כמעט שנה.
בהמלצת רופאת שיניים -
כן-כן
הרופאת שיניים אמרה שעדיף שילדים יאכלו מסטיק ללק סוכר מאשר שוקולד או חטיפים כמו במבה וכו.
אני קונה להם מסטיק ללא סוכר.
http://www.youtube.com/watch?v=-oCCnxBos10http://www.youtube.com/watch?v=3qGWImg9L2M&feature=fvwrel
-
ממש עשיתן לי חשק למסטיק
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
אני בכלל לא קונה גם אצלינו לא אוכלים אבל ממש נגד זה מה צריכים. לא מרשה סוכריות על מקל - זבל שבזבל וממש לא טופי חוץ ממרשלמלו שזה שקד טורפת בלי הכרה ואומרת לי "משאו" וחטיפים מלוחים או במבה.
כמה פעמים המטפלת סיפרה לי שהילד שלה הוציא סוכריה על מכל והיא נתנה לשקד וממש כעסתי אבל לא אמרתי לה כלום כי היא גם מאוד משגיחה כשנותנת אבל בבית אין
-
גם ככה לא חסר לי התקפי לב קטנים בבית....אז עוד לתת להם מסטיק???
אין מצב בעולם שהם ילעסו. בטח שלא בגיל הגן.
לגבי להבונת-שמעי, זהר ממציא כאלה סיפורים!!!!!!!!! הוא כל יום מאכיל סוסים באורווה ונותן לפרות זרעים-ואני עונה לו:"אבל אין לכם פרות בקיבוץ...."
-
אז ככה רק אעדכן מה הסיפור שהיה:
ילד אחד הביא חבילת מסטיקים והתחיל לחלק לילדים - הגננת ראתה ועצרה את זה מיד, לקחה לכולם את המסטיקים ולהב עזרה לה תוך כדי שהיא מחנכת את כולם ש"אמא סיוני לא מרשה לאכול מסטיק, זה מאוד מסוכן"
-
אז הילדה אמרה את האמת באמת היו מסטיקים בגן
-
-
תגידי לחמתך שתחפש את החברים שלה
לאמא שלי יש בבטן גור
וכשיגדל נשחק בכדור
גם אם יצא מקומט וקירח,
אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
-
חחחחח
-
הילדה שלך פשוט גאונה! שיקפוץ מי שאומר אחרת...
-
מסטיק עידן כבר מקבל המה חודשים טובים.
אבללללל
הוא מקבל קופסא סגורה וכמו שקד של מילנה משחק בה כרעשן,
עד שמנסה לפתוח אותה.
חחח
-
יופי טופי (כמו שלהב קוראת לזה) אני נותנת לה בערך מפורים (כל המשלוחי מנות האלה
-
אני ידעתי שהיא דוברת אמת.
יש הבדל בין סיפורי דימיון לסיפורי אמת.
כל הכבוד לה! ונה לחמותך
מייל:
[email protected]מסנג'ר:
[email protected]
-
קודם כל ברצוני לידע אותך שזה גיל המצאת הסיפורים אם לא ה!!!!!
ושנית, אלעאי התחיל ללעוס מסטיק אולי לפני שנה וחצי לקראת גיל 4.
ובקשר ל-רון זה קצת מצחיק כי לפני כחודשיים ראיתי את אורן נותן לה מסטיק והיא לקחה ממנו והתחילה ללעוס
-
אצלנו אוכלים הכל (למעט פופקורן ופיצוחים)
-
סיוני הרגת אותי על הבוקר
-
אני מנסה לדמיין ילדים בגילאים שמצויינים כאן לועסים מסטיק וזה נראה די מצחיק ומתוק
-
קודם כל הבת שלך מקסימה אמיתית ובהחלט מחונכת
-
כשהן יבקשו אני אתן, עד אז אין
-
זה בדיוק נושא חם אצלינו.... בדיוק השבוע הבת הקטנה לידור שהיא בת 3 ו-9 חודשים החלה ללעוס מסטיק... היא מתלהבת ובעננים מזה... ות'אמת? גם אנחנו מתלהבים כי זה מראה לנו עד כמה היא גדלה... יש לה מלאי מסטיקים והיא כל הזמן מכניסה עוד אחד לפה ("כדי שיהיה גדול"...) אבל היא היא הבינה יפה מאוד שלא בולעים אלא רק לועסים.