היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב, לא הייתי פה המון זמן עבר עליי שבועות לא פשוטים. הלכתי לעשות גרידה ולא הסכימו הרופא אמר שמאוד לא מומלץ בגלל צלקות והוא מעדיף לנסות ציטוטק. לא ארחיב בנושא כי החוויה הייתה מאוד מאוד טראומטית בסופו של דבר עברתי ניתוח חירום כי פיתחתי זיהום עקב שאריות שנשארו. בינתיים הגיעו תוצאות של בדיקת קריוטיפ (כרומוזומים) שעשינו וגילו שיש לי שתי גנים מחוברים והעניין יכול לגרום להפלות במידה והעובר לא מחלק בצורה טובה את הכרומוזומים שלו. המסכנה שאסור לי להכנס טבעי להריון מחשש שזה ימשיך לקרות עלי לעבור IVF PGD הפריית מבחנה שבודקים את העוברים המופרים ומחזירים רק את הבריאים.
זה המון לעכל אבל לפחות יכולים להשים פתרון לבעיה. אני חושבת שאקח כמה חודשים הפסקה ואחזק את עצמי לקראת התהליך. עליי להודות שאני קצת חוששת ומפחדת אבל עברנו דברים קשים יותר גם את זה נעבור.
3 תגובות
עמוד 1
וואוו את צודקת זה באמת המון לעכל,יש כל כך הרבה דברים ומזל שהרופאה היום מתקדמת,לפחות בנושאים האלו,שיש מענה ופתרון גם לבעיות כאלו.
שיהיה לך בהצלחה בתהליך החדש,את תגלי ש ivf זה לא כזה נורא זה נשמע יותר מפחיד ממה שזה בפועל.