שאלה חשובה מאוד למבינות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    עשיתי היום בדיקת הריון ויצא 2 פסים אבל אחד חזק כמו שתמיד יוצא והשני ממש חלש אבל רואים פס אבל זה חלש
    ובבדיקות קודמות שעשיתי חודש קודם ובפעמים קודמות היה רק פס אחד בולט ולא ראו בכלל את הפס החלש.
    הפס הוא ממש חלק אבל רואים וגם בעלי ראה האם יש סיכוי?
    מתי לנסות שוב? תחזיקו לי אצבעות!!!
11 תגובות
עמוד 1
  • קלולולולולו!!!

את הריונית!!! פס זה פס! אמנם את בשבוע מוקדם מאודדדד אבל זה אכן הריון!!

מזל טובבבבבבב!!!
  • פס זה פס, חזר או חלש!!!
    ליתר בטחון הייתי עושה מחר-מחרתיים עוד פעם, אבל אם המחזור במילא מאחר - כנראה שזה הריון!!
    אפשר כמעט להגיד מזל טוב!
    איחולי

"...יותר מזה אנחנו לא צריכים"
  • פס זה פס!!! מזל טוב!!!!
    תנסי שוב עוד יומיים,
    וכמובן תלכי לעשות בדיקת דם- זה הכי אמין!!

שיהיה הריון קל תקין ועגול
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
  • יואו אני בלחץ המחזור מאחר אבל בהרבה זמן וחשבתי שאני בבעיה ומאז המשכנו מן הסתם לנסות והיום עשיתי בדיקת דם (לא בשתן הראשון של הבוקר) וראיתי פס חלש חלש אבל רואים פס לעומת בדיקות אחרות שעשיתי שלא ראו כלום. אבל זה ממש חלשששששששששש מתי לעשות בדיקת דם?או בדיקה ביתית חוזרת?
  • הכוונה היתה בדיקת שתן התלבלתי בתגובה האחרונה מהלחץ.
  • אם את רוצה לחכות תעשי בעוד יומיים שוב בדיקה ביתית.
    ובדיקות דם את כבר יכולה לעשות (בידקות בטא), התוצאה צריכה להיות יותר מ-5 ואני בטוחה שכך יהיה! אני לא הייתי מבזבזת עוד כסף על בדיקה ביתית נוספת, הייתי הולכת לבדיקות דם שבמילא את תצטרכי לעשות פעמיים לפחות.
  • וואאייייייי מזלל טובבבבבבבבבבבבב את בהריוןןןן!!!!!!

יוו איזה התרגשווותתת!!!! לכי לעשות בטאאא לא שום בדיקה נוספת חבל..

איזה שבוע את לפי המחשבון הריון??

יאא בקרוב אצלי 2 פסים מהממיים עדיין לא עשיתי אני מפחדדת! ברוך ה' עדיין מאחר!
  • מזל טוב! את בהיריון!!
    לכי לעשות בדיקת בטא ותקבעי תור לרופא לעוד כשבועיים - שלושה!
    מברוק!

• פס זה פס!!!!!
    בשעה טובה!!!!!

אני הייתי הולכת על בדיקת דם!

• היו לי לפני שבוע בערך הפרשות חומות חשבתי שזה מחזור אחרי כמה שעות זה נעלם והיה לזה צבע שונה מדם של מחזור גם בצבע וגם בכמות. וקצת כואב לי החזה שנוגעים. חוץ מזה אין לי שום סממנים בגלל זה אני קצת חוששת
  • אין מה לחשוב, סביר להניח שאת בהריון!!!
    הבנות כבר כתבו לך, תעשי בדיקת דם
    שיהיה בהצלחה והרבה בריאות ומזל טוב!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה