אל תשאלו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זוכרות ספרתי לכן על ההיא שחלמה שאני וחברה שלי ביחד בהריון ושלחה אותנו לבאבא סאלי???
10 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחח מבינה אותךך מאוד!!

לא השתגעת, הגיוני שתיבני על זה ואני מאוודדד מקווה בשבילך ששתיכן החודש בהריון!

מה קורה איתך בכלל איזה מצב אתם? התחלתם לעבוד?
  • soshi זה בסדר לא הישתגעת בכלל .....אבל את יודעת אם אמונה הכול יכול להיות...........
    אם תאמיני אולי זה מה שיקרה אני ממש מחזיקה לך אצבעותת

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
  • את לא יותר משוגעת ממני (זוכרת את עניין המגדת עתידות..).
    בשורות טובות יפה שלי. כל מה שנותן לנו תקווה זה טוב.

הלכת בסוף לקבר של הבבא סאלי?

• עוד לא, קבענו לשבוע הבא ללכת...
    אנחנו עובדים מאז שהדימום נגמר, אנחנו לא יודעים אם קלענו לביוץ ואם היה בכלל ביוץ, נקווה שכן...
    אני גם לא יודעת מתי אני אמורה לקבל, הדימום התחיל ב-8 למרץ אז אני משערת אם זה נכון בכלל, שאני אמורה לקבל בין ה-6 ל-10...נראה אם אני צודקת...
  • תשמעי לדעתי יהיה לך ביוץ כי עברת הפלה טבעית, זו לא גרידה.

ואת בשיא הפוריות שלך עכשיו בע"ה!!!!

אמןן ותקלטי החודש להריון מלא של 9 חודשים מהממים ועגולים!!!!!

ד"א עניתי לך בהודעה שלי תסתכלי...
  • חחחחחחח וואי איזה מגניב!!!
    יאללה שתעשה בדיקה!!! ובע"ה שזה יביא גם לך הריון תקין אמן!!!
    הלכתן בסוף לקבר? :)
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
  • אדוה, תיקון קטן- גם אחרי גרידה יש ביוץ.
    לי היה ביוץ שלושה שבועות אחרי הגרידה הראשונה וכשבועיים אחרי הגרידה השניה (ואני יודעת בוודאות כי הייתי במעקב זקיקים)

ביוץ יהיה בכל מקרה. רק יכול להיות שהוא לא יגיע בדיוק בזמן שהיה במגיע לפני ההפלה.
    פאני את מבייצת כפי שהבנתי ממך סביב היום ה- 14. אז ייתכן שתבייצי מאוחר יותר או מוקדם יותר אבל לבייץ את תבייצי (או שכבר בייצת). ולעבוד עבדתם אז כל מה שנשאר זה להחזיק

• חחחחחחחחחחחחחחחחחח
    לא השתגעת..... אני חלמתי שיש תינוקת בבית של חברה שלי ובאותו חודש היא גילתה שהיא בהריון....
    נראה לי אני יוסף מספר החלומות כל החלומות של מוזרים.....

מקווה בשביל חברה שלך ומתפללת בשבילך!!!!!!!!

הלוואי הלוואי הלוואי...................
  • עידכון - היא עשתה היום בטא ויצא לה שלילי...מזה התבאסתי בשבילה, היא קבלה את זה דווקא יפה, צחקה ולא התרגשה, לכו תדעו מה קרה בפנים...
  • היה לה איחור ולפי זה הסקתם שהיא בהריון? למה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה