אז הבטחתי לכן עידכון והינה הוא!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוווובב תהרגו אותי חחח אני יודעת שהייתי אמורה לעשות בדיקה הבוקר ולעדכן אותכן אבל......

אני מפחדדתתתתתתת

כן המחזור עדיין מאחר ליייי ובחיים לא איחר ככה!! אני שיא המתרגשתת.

טוב תראו לפי החישוב של המחשבון הריון אני בשבוע 4 + 3 ימים!
    לחכות לשבוע 5 או לעשות לפני?? מה אתן אומרות? מתי לבצע את הבדיקה?
    אני מפחדת שבגלל שזה תחילת רביעי עדיין ההורמון לא חזק בשביל להופיע בבדיקה.

קיצור תשמעוו קמתי בבוקר ועשיתי פיפי בתוך כוס חחחחחחחחחח עטפתי אותה עם שקית וגומיה ושמתי בשרותים כי לא הייתי מסוגלת פחדתי וגם בעלי אמר שנבדוק בערב אבל לא יודעת אם אני רוצה לבדוק היום בכלל...

טוב תייעצו לי אני באיחור של 4 ימים מתי לבצע את הבדיקה???
12 תגובות
עמוד 1
  • אחרי איחור של 4 ימים , אם את אכן בהיריון צריך לצאת פס חזק.
    רק כשעושים לפני האיחור במחזור הבדיקה יכולה שלא להראות היריון גם אם ישנה כי ההורמון עדיין חלש.

תעשי את הבדיקה!!

בהצלחה!!

• רגע ליטלל ואם עשיתי את זה בכוס חחח??

שאחזור הביתה מהעבודה אפשר לטבול את המקלון שם זה לא ישנה דבר?
  • אדוולי - מצאתי את השרשור
  • וואאאי לורוש איזה מזלל ששאלתי אותך!!!!!!!

אם הייתי עושה ורואה שלילי רק מהדכאון היה קורה את הגרוע ביותר...
    תביני לבד למה אני מתכוונת

קיצור תודה נשמה יפהה עזרת לי מאוד, אחכה לשבוע חמישי ואז זה שבוע איחור יאיייייי אמןןןןןןןןןןןןןןןן בע"ה!!!!!!!!!

בייבי יפה שלי אמאאא אני מחכה לך חיים שליי
  • אני אומרת לכי ותבדקי... תשתיני על איזה מקלון.
    אני עשיתי פיפי על מקל - בלחץ של הבעלול - יום לפני האיחור, והיה לי פס חלששששש.
    אני יודעת שמאד קשה להתאפק ולהמתין כמה ימים.. אם זה יעזור לך, קחי חברה, תעשי פיפי על המקל ותני לה שהיא תגיד לך.

בהצלחה
  • אוי מההתרגשות המשפט האחרון התבלבל!

מוקדש לעובר שבע"ה מתפתח אצלי ברחם עכשיו!!

בייבי יפה של אמא אני מחכה לך חיים שלי!
  • תחכי!!! עדיף להתאפק יום וחצי מאשר להתאכזב!! מניסיון

ליבי - שקט!!!!!
  • איזה כיף שהבנות מהפורום השני נכנסו לפהההההה!!

בנות אנחנו צריכות אתכן לחיזוקים!!
  • שושי...

תודה יקירה.. אני כל כך מקווה שכןן אני לא יודעת איך אתמודד עם זה אם לא (חס ושלום)

לחכות שנה ושלושה חודשים זה לא פשוט...... דיי "הגיעו מיים עד נפש"

יש לי כאבי מחזור עכשיו
    קצת דואגת..

מצד שני עשיתי בדיקה (מה שעושות אלו שטובלות) עם בד שמכניסים אותו עם אצבע לראות אם מתחיל כתמים או דימום חלילה וברוך ה' חוץ מהפרשה שקופה ויפה אין כלום.

וגם זה האיחור הכי ארוך שהיה לי........... טוב מנסה לשמור על אופטימיות. עוד ימיים נראה מה יהיה בע"ה האיחור ימשיך ולא יגיע 9 חודשים!!!!!!!!
  • יקירתי קדימה די לחכות, המקלונים היום יכולים לזהות יומיים לפני האיחור, אני עשיתי לפני האיחור וכבר אפשר לראות פס חלש.
    את סתם מחכה ומותחת את עצמך.
    תגאלי את עצמך מהייסורים ותשתיני כבר על איזשהו מקלון..

• תעשי בדיקת דם (לא שתן ולא מקלות)יום ראשון הלחץ הזה גם יכול לעכב מחזור
    למה לך?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה