רעיה, שיווה, דינה, - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה איתכן בנות אני לא רואה אתכן בפורום התגעגעתי מה שלומכן
    אני מקווה שהכל בסדר, מקווה לשמוע ממכם בקרוב.

6 תגובות
עמוד 1
  • היי יקרה
    אני באה לבקר מדי פעם...קצת התעייפתי מהמסע הזה, בשנתיים האחרונות הייתי בהריון 6 פעמים (למעט הריון אחד כולם הריונות טיפולים) וכולם הסתיימו בהפלות, בימים אלה אני מתאוששת מהריון נורא במיוחד, בו הוחזרו 3 מוקפאים (האחרונים שנותרו) קיבלתי תמיכה מאסיבית: קלקסן, פרגניל, אספירין, פרדינזון, פרוגינובה ואנדומטרין.
    בשבוע 6 התייצבתי בהתרגשות לראות דופק ו...נמצאה המטומה ענקית ומעליה שק הריון לא תקין, הפסקתי (בהנחית הרופא את כל התמיכות והמתנתי להפלה טבעית), שבוע לאחר מכן למרות דימומים מאסיבים, הבטא הייתה 59000 בבדיקת חוזרת לא נמצא עובר רק קריש דם ענק ברחם...נשלחתי למיון לביצוע גרידה, ושם אחרי המתנה מייסרת, לאור הממצא הלא ברור נבדקתי על ידי 5 רופאים וטכנאית במכשיר אולטרסאונד משוכלל ונמצא עובר זעיר (שלא מתאים לגיל ההריון המדויק) וספק דופק...4 ימים אחרי זה נראה דופק בבירור אבל הוא היה איטי מדי....הסגה האיומה הזאת הסתיימה כמה ימים לאחר מכן בהפסקת דופק ובגרידה.
    עברתי את כ-ל הבדיקות האפשריות ואף אחד לא באמת יודע למה קורות ההפלות, אני ממשיכה לקוות ולהתפלל שאזכה לחבוק עוד תינוק ביום מן הימים.
  • ואווו שיווה יקירתי איזה מסע מעייף בהחלט
    אני קוראת ואומרת איזה כוחות יש לך לעבור את כל זה ....
    בהחלט בהחלט קשה
    אבל בטח שתחבקי תינוק את חייבת להאמין !
    שזה יקרה ובקרוב מאוד

נשמה מאחלת לך בהיקלטות הבאה 9 חודשים שמנים ובריאים
  • שיווה יקירתי אני מצטערת לשמוע זה ממש כואב ולא ברור הייתי בטוחה שאת בדרך לשני/ה , את זוכרת בעבר שאלתי אותך היכן את מטופלת , אני רוצה שתנסי לעבור לפרופסור דור שבו אני טופלתי הוא מנהל מחלקת IVF בתל השומר ,
    את יודעת אומרים משנה מקום משנה מזל אני בטוחה שהוא וצוות הרופאים שם יעלו על הבעיה כי את יודעת אני גם עברתי כמה טיפולים וגם הריון כמי ואני יודעת שזה מתסכל מאוד ובסוף נתנו לי פרוטוקול שונה לגמרי מהקודמים.
    אז אולי תנסי ויכול להיות מאוד שיעלו על הבעיה יש לי בקשה אחת אל תתיאשי אני יודעת שזה קשה ושיתינו יודעות שאת פוריה הרי יש לך בן מקסים.
    בכל אופן ממי אם תרצי פרטים אשמח לעזור לך
    המייל שלי [email protected]
    ביי מתוקה

• אני מצטרפת לעצה של ליידי.
    משנה רופא משנה מזל!!
    אני אחרי 2 הפלות כזכור לך, החלטתי שבהיריון הבא בע"ה אני מתחילה מעקב אצל קופרמינץ (שהיינו אצלו בייעוץ בדיוק מהמחשבה הזו (וגם כי הוא סיכון גבוה והמליץ על קלקסן)..

אני ממליצה לך לנסות את נרי לאופר בהדסה עין כרם. הוא מנהל המחלקה שם, הוא גם מומחה לפיריון וגם להפלות חוזרות.
    תעשי גוגל עליו.
    הוא מקסים, אנושי ומקצועי בתחומו.
    הוא גם מאמין בטיפול בעירוי IVIG במקרים של הפלות חוזרות רבות..ולא רק פרגניל, קלקסון פרדניזון וכו'...שאני יודעת שקופרמיץת לא מאמין בו ומתנגד לו.. אולי כארפ נותן אותו.
    ויש לו הצלחות.

מחזיקה לך המון

• שיווה יקירתי אני ממש מצטערת לשמוע על כול הייסורים שאת עוברת ....
    מאחלת לך את כול הטוב שיש ובע"ה במהרה!!!
    ואני אני עושה הפסקה עברתי טיפול 10 שלא הצליח !!!!
    מנסה להתאושש ולהמשיך אבל כול כך לא בא לי !!!
    לא בא לי לחוות כול פעם מחדש את ההרגשה הנוראית של לא הצליח ....
    אני כבר מ2006 בטיפולים והדרך נראת כול כך ארוכה ..... וקשה....
    מקווה שיהיו בשורות טובות במהרה לכולנו !!!
    שיווה אל תתיאשי יש לך כבר אחד ויהיה בע"ה עוד תתפללי לבורא עולם רק הוא רופא כול בשר ומפליא לעשות הכול בידיים שלו .
    מקווה שיהיה בסדר במהרה .
  • רק רוצה לחבק ולתמוך,
    הלוואי והייתי יכולה לעזור - הלוואי....
    כולן פה מנסות לעזור ולתת עצות, ובטח ניסית כבר הכל...
    מבינה את היאוש.....
    רק רוצה להוסיף שאני חושבת כמו הבנות שאם עדיין לא החלפת רופא,
    אולי זה הזמן....זה יתן תקווה לדרך חדשה...
    הייתי מנסה הכל הכל הכל הכל בטרם ארים ידיים...הכל.....
    טיפולים אלטרנטיבים, טיפולים אחרים, תוכנית אחרת, רופא אחר, שינוי בת****...הכל פשוט הכל.....
    מאחלת לך שבסופו של דבר יעלו על הבעיה...ותצליחו.....
    מחזיקה אצבעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה