למי שאיבד הורה... סקר... בעקבות השרשור של אולגה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוד חודשיים בע"ה בדיוק ביום הולדתה של אימי ז"ל, בת דודתי מתחתנת

אמרתי לה כשקבעה את התאריך, שאני מודיעה לה שלא בטוח שאני אגיע, כי זה יום קשה לי...
    אבלללללללללללל יש עליי לחצים מכל הצדדים, אבא שלי, דודה שלי, בת דודה שלי, הארוס שלה שאני אבוא, כי זה לא קשור אחד לשני, ויום הולדת זה לא יום אבל וכו' וכו'

השאלה שלי היא האם אתן מסוגלות לחגוג משהו ביום ההולדת של ההורה שאיבדתן???

או שרק לי זה קשה....?

8 תגובות
עמוד 1

• ברוך השם לא איבדתי הורה, אבל הקושי שלך ברור ומובן
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • היי מאמי...
    אני אבדתי הורה , כמו שאת יודעת...
    את אבא שלי...

אבל אצלי זה שונה, כי עברו כבר 20 שנה....
  • היי מותק,
    עדיין לא יצא לי לחגוג משהו ביום ההולדת של אבא שלי (שחל בעוד 9 ימים).
    אומנם זה יום שאני חושבת על אבא שלי המון ומה היה קורה אם הוא עוד היה איתנו אבל אם יהיה אירוע/מסיבה/חגיגה ביום הזה אני אלך ואחגוג את החיים!

אגב, את יום הולדתה של נועה, שתיבדל לחיים ארוכים, אנחנו חוגגים בדיוק ביום הפטירה של אבא שלי, יצא אותו תאריך בהפרש של שנה...
    אין ברירה....החיים ממשיכים ואני מאמינה שאבא שלי צופה עלינו מלמעלה וגאה בכל מה שאנחנו עושים ובדרך שאנחנו בוחרים.

• לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!

• קשה לי לשפוט ואני בהחלט מבינה את הקושי.
    אני חושבת שכדאי שתלכי כי זה לא יום אבל, אולי זה קצת יקל עליך ביום שכל כך עצוב לך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה