הריון- - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחזור 13.3 כל 25 יום ולכן הביוץ היה ב 26.3, קיימנו יחסים יומים, השאלה האם ניתן לבדוק שיש הריון לפני איחור המחזור- אבל לא ע"י בדיקת דם, אלא ע"י בדיקת הריון ביתית
    והאם ניתן להרות גם בימים שאחרי הביוץ כשבוע....
    נא תגובתכם המהירה
4 תגובות
עמוד 1
  • לא, אי אפשר אלא אם כן אחת מחבורתיי לפורום חולקת על דעתי.

מומלץ לעשות בדיקת הריון רק לאחר האיחור, כי רק אז התוצאה היא מדויקת.
    יכולה לצאת לך תוצאה שלילית כשאת בעצמם כן בהריון.

בהצלחה!
  • אבל בערכות הביתיות רשום עוד לפני איחור המחזור! השאלה היא האם אחרי שבוע של יחסים ניתן לזהות ע"י הבדיקה הבייתיולא ע"י בדיקת דם, גם אני מחזיקה לנו
  • ישנן בדיקות שמזהות הריון עוד לפני האיחור אני עשיתי יום לפני וכבר הראה לי הריון אך כפי ששושי אמרה עדיף לחכות לפחות יום אחד כדי להיות בטוחים וגם לנקפיד על השתן הראשון של הבוקר.
    בהצלחה וספרי לנו חדשות טובות!!

• לדעתי עדיף לבצע בדיקה כשבוע איחור. בטוח שלא לפני כי מעט הבנות שמקבלות חיובי לפני האיחור ולא בגלל שאחרות לא נתפסו אלא כי לא תמיד הבדיקה מזהה.... גם אם רשום על החבילה - מניסיון מר... זה סתם מעצבן, עצוב וקשה. עדיף לחכות

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה