היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אין לי מושג יקירתי לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
מה החשש? אוטיזם? מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מילנה יקרה, החשש הוא כללי שמשהו לא בסדר. אני לא יכולה להצביע על מה זה כי אין לי את הידע
איפה אתם מתכוונים לעבור איבחונים? הרופאה כבר נתנה הפניות? אם את מעדיפה לדבר במייל: [email protected]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
שלחתי לך תודה
לא יכול להיות שזאת סתם בעיית שמיעה? נניח, איתמר הוא ילד מאוד חייכן - אבל יונתן היה פחות חייכן (עכשיו זה כבר עבר לו)...
כמו שאומרים תצפי לרע ותקווי לטוב ומה שיהיה אני בטוחה שאת יכולה להתמודד עם זה
לא יכולתי להתנסח יותר טוב, נכון (ומרגש) מלינבר יש לך ילד מדהים ומיוחד ואת אמא נהדרת - והכל יהיה בסדר
בגיל כזה הוא כבר צריך להזות את קול אמו יכול להיות שהוא צריך בדיקת שמיעה,לא נראה לי שהבירור צריך משהו מעבר.אבל אני לא מכירה את כל הסיפור. תרגישו טוב
וואווו.....
אני לא יודעת מה לומר לך. יכולות להיות אלפי סיבות למצב, הוא מאד קטן, בסך הכל בן 3 חודשים - הכל עוד פתוח.
הוא עוד ממש פיצי לאבחון לדעתי. תתחילי עם בדיקת שמיעה - עדיף Bera. הבדיקה שעורכים בבי"ח היא בדיקת סינון בלבד ולא ממש מתאימה כשיש חשש לבעיה כלשהיא. באיזה שבוע הוא נולד? אצלי הראשון נולד מוקדם (אבל לא פג) ולקח לו המוןןןןןן זמן לחייך (בערך 4 חודשים!) ובכלל עד היום הוא ילד "רציני" אף פעם לא "חילק חיוכים" לכולם אלא במשורה לפי בחירתו [url=http://www.freeglittergraphics.com]
"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")