ADVALI - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נשממי - מה קורה? מה איתך?
    יש חדש?
    תעדכני.... מחזיקה לך
13 תגובות
עמוד 1
  • כן איפה את? אנחנו דורשות עידכון!!

• קראתי אתמול בלילה את ההתפתחויות
    מקווה שיש לך בשורות טובות וה
  • מצטרפת!!! מה קורה איתך מותק? יש חדש?
    אני עדיין מחזיקה
  • איפה את???
    כולנו פה בלחץ!!!!

• גם אני מחזיקה

• יאאא מתוקות שלי כמה מחממם את הלב לפתוח את ההודעה הזאת על הבוקר ולראות שכולכן חושבות עלי..

אין עליכן!!!!

אבל... לצערי הרב, היא המשיכה והגיעה

אתן לא מבינות באיזה מצב הייתי אתמול

בואו נתחיל בזה שאותו יום שקבלתי - רביעי
    חזרתי הביתה והיתה לנו הכנסת ספר תורה בישיבה של בעלי,
    כ"כ לא רציתי ללכתתת אבל אמרתי נו פעם ראשונה שיש דבר כזה בישיבה שלנו ועם הסגולה הענקית שבדבר, לא רציתי לפספס.. אז הלכתי :/

והייתי הכי לבד בעולם הרגשתי שהלב שלי נצבטט מכל אישה בהריון שראיתי, והיו מלאאאאאאאא וכל ילד או תינוק, אוףף כל כך רציתי גם להסתובב לי עם העגלה,
    היתה אמא אחת שבקשה שאשמור לה על הילד לכמה דקות והיא השאירה לי אותו עם העגלה והסתובבתי קצת הרגשתי כאילו הוא שלי וכמעט שבכיתי.

בזמן שהרימו את הספר תורה פתוח פשוט פרצתי בבכי קורעעע לב אני היחידה שבכיתי שם נראה לי.. ממש בכי שוטף והתחננתי לבורא עולם שיושיע אותי כבררר!

אתמול בבישולים לשבת, התחרפנתי, כל רגע בכיתי, הוצאתי הכל על בעלי מסכן..
    רק חזר הביתה לא יכולתי להתייחס אליו יפה!

מה אני יגיד, לא מבינה חשבונות שמיים, יודעת שמחכה לי נשמה גבווה ולכן זה מתעכב, גם בגלל הגיל הצעיר בטח..
    אתמול הייתי בהפרשת חלה של חברה שלי בחודש תשיעי שנקלטה אחרי שנה ו-4 טבעי וכולם שם ברכו אותי!!

בכל אופן בנות מזל שאתן כאן, באמת שאין עליכן! כל כך שמחתן אותי, מקווה בקרוב לבשר לכן בשרורות טובות!! אוהבת את כולכןןןןן
  • אדווה אני בטוחה שעם כל הסגולות והמצוות שצברת זה קרוב מאיי פעם, רק צריך להאמין, אנחנו מבקשות כל פעם שאנחנו מדליקות נרות שבת בטוח הוא יישמע אותנו בסופו של דבר...

בקשר לבעל, אני מכירה את זה, מסכנים, אנחנו מורידות את התסכול שלנו עליהם והם כמו גברים, לא מבינים מה נסגר, חושבים שזה הורמונים....
  • שושי תודה יקירתי!!
    אמןן וגם אני בטוחה שזה יקרה השנה וזה קרוב, פשוט קצת קשה לחכות..

ובקשר לבעלול, כן, חח והוא היה כזה מתוק,
    שחזרתי הביתה הוא רשם לי פתק וארגן את כל הביתה יפה,
    ורשם למטה תודה לבורא עולם שזכיתי בך..
    חח אחרי היחס שלי אליו הוא רושם דבר כזה.. נשמה שלי..

האמת שנמאס לי מהמרתון הזה לא באלי לחשוב על זה יותרר..
    תכלס זה החברה! בגלל שכל העולם בהריון עכשיו אני ככה, לחוצה יותר.

גם אחותי וגיסתי בהריון ברוך ה'!!
    וחלמתי שאני לוקחת שלושה דגים בסלסלה,
    הרבנית שלי אמרה שאחד זה ההריון של אחותי, השני של גיסתי, והשלישי שלי!

החוט השלישי במהרה לא ינתק! מחכה לזה..
  • אדווה - אני כל כך מצטערת אבל זה יבוא. אני בטוחה.
    בהדלקת נרות היום אני אוסיף תפילה עבורך. כל בנות הפורום יתפללו לך ולכל מי שמנסה

אוהבת ותחזיקי מעמד
  • באמת שקיוויתי שנודיע על 2 פסים ביחד.....
    אני בטוחה שההריון ממש קרוב אלייך מעט סבלנות אני יודעת כמה קשה לחכות!

בהצלחה
  • אדווה....
    מתוקה....
    אני בטוחה שזה יגיע ...כל אשה שאת רואה שהיא בהריון, תזכרי שאת לא יודעת כמה זמן היא ניסתה... מה עבר עליה?
    מתוקה, את זו את והן זה הן....
    אני בטוחה בטוחה שזה יגיע בקרוב....
    את מזהה ביוץ איכשהו? המחזור שלך סדיר בדרך כלל?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה