אני כבר לא יודעת...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא יודעת מה קורה איתי.... מכול דבר אני נפגעת
    אני כול הזמן מרגישה רע.....
    (אתמול אפילו בחדר כושר פתאום הרגשתי סחרחורת ורציתי להקיא.. לקח לי זמן לחזור לעצמי רק אחרי שיצאתי החוצה ונשמתי אוויר .)
    אני לא יודעת אני מפחדת ללכת לעשות בדיקה כי אני לא רוצה להתאכזב אבל מצד אחר אני לא יודעת מה קורה איתי מזה כול שיינוי מצב הרוח פתאום אני לא מרגישה טוב........
    מה אני ייעשהה
    בעזרת ה' נעשה ונצליח...
7 תגובות
עמוד 1
  • נשמע כמו ... אהםםםםם...הורמונים??

• כן אני יודעת שזה נראה כמו הורמונים אבל אני באמת חוששת לעשות בדיקה ולהתאכזב ....... התאכזבתי כבר כול כך הרבה פעמים שלא בא לי שוב.....
    אני כול כך רוצה כבר בייבי קטן ...אבל מצד אחר אני כול כך מפחדת וחוששת שאני לא יודעת מה קורה איתי

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
  • קודם תחכי לאיחור במחזור , ורק יומיים אח"כ תעשי בדיקה - הסיכויים יגברו.

• את באיחור?!
  • את באיחור? של כמה? אם של שבוע אז תעשי בדיקה.

בהצלחה
  • אני לא באיחור.....כי כבר לא קיבלתי מחזור מעל חצי שנה.........וכן הייתי אצל הרופא והוא אמר לי שזה נורמלי מכיוון שייש לי ביוץ תקין........

בעזרת ה' נעשה ונצליח...
  • מה? איך יכול להיות תקין אם לא קיבלת מחזור? ואיך יש ביוץ כשאין מחזור? לא מבינה את זה... הלכת למומחה או משהו? אולי כדאי שתחליפי רופא....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה