שאלה חשובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דר ערן,
    יש לי שאלה תיאורטית: הייתכן שבדיקת דם תראה תוצאה של חוסר הריון(<7) ועדיין המחזור לא הגיע.
    אני שואלת כי עדיין לא קיבלתי את המחזור ,האחרון היה ב15.2 (המחזורים שלי מעולם לא היו סדירים), הפסקתי גלולות בחודש ינואר (לאחר 8-9 שנים)ומאז המחזור הגיע רק לאחר 49 יום.(15.2) וזהו.גילי הוא 30 (עוד שבוע בדיוק)
    ובדיקת הדם היתה ביום חמישי בבוקר ה24.2 לפני שבוע בדיוק.. והמחזור עדיין לא בא??
    ואני לא יודעת אם לעשות בדיקה ביתית כדי לא להתאכזב.
    אני רוצה לציין כי אני כבר חודש וחצי עם הרגשה של אוויר בתוך הבטן שעולה בצורה של גז וזו תחושה לא נעימה.בנוסף יש לי תחושה של דקירות בבטן וכאבים חדים מדי פעם.
    תודה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

יש סיבות רבות לכך שהמחזור מאחר, הריון הוא אמנם סיבה שכיחה לזה, אבל בהחלט לא הסיבה היחידה. השילוב של מחזור לא סדיר, זמן רב בין ווסת לווסת יכול להצביע גם על בעיות הורמונליות. מומלץ לגשת לבדיקת רופא.

בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה