האם יש מצב???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אני כ"כ מפחדת לרשום את ההודעה הזאת...אתן לא מבינות...אני רושמת אותה ואני על הגבול של ה"לא נעים לי" אפילו לחלום על זה ואני חוצפנית שאני בכלל מעלה את זה על הדעת, אבל....

יש לי סימפטומים!!! כואב לי החזה בשיגוע!! כמו שהיה לי אז לפני כמה שבועות (לפני ההפלה) הפטמות שלי מגרדות כללל היוםםםםםםם
24 תגובות
עמוד 1
  • הלוואי שאת לא מפנטזת...
    תשמעי, אני לא בקיאה בנושא, אבל אני שמעתי על משהי שנקלטה בחודש השני אחרי הפלה טבעית...לגבי חודש אחרי אין לי מושג...
    בכל מקרה שמתי לב שאת מאוד פעילה בפורום, ואני עוכבת אחר ההודעות שלך, אני יודעת שזה קשה לא להתעסק בנושא הזה, מרגע שמחליטים להביא תינוק...
    אבל אני חוששת שאת לחוצה מידי...(אני אומרת את זה מתוך דאגה) כי לחץ לא יעזור...לדעתי את צריכה לנסות להרפות, להיות יותר רגועה...כבר עבר מספיק זמן מאז שאת מנסה להיכנס להיריון, אז אני מאמינה שאת ממש קרובה ליעד , עכשיו את רק צריכה להיות רגועה (כדי להיקלט ) ולקחת דברים בפרופורציה כדי שלא תתאכזבי וכדי שלא תתעלפי מאושר

מחזיקה לך
    בע"ה שנשמע רק בשורות טובות....ובקרובבבב
  • מחזיקה לך
  • אנסטסיה תודהההההההה!!! אני חשבתי שאין מצב כזה בעולםםםםם כי מוקדם מידי!!

לילוש - לדעתי אם יש פה מישהי לא לחוצה אז זו אני, נקלטתי חודש שעבר כי ממש ממש לא התעסקתי בזה, וגם עכשיו לא. פשוט קורים דברים אצלי בגוף שאין לי עליהם הסבר, אולי זה במחזור שקרב ובא ואולי לא, היום כמעט מתתי בעבודה מהכאבי פטמות וחזה...ו...זה שאני פעילה בפורום לא אומר שאני לחוצה על הריון, פשוט כיף פה...
  • חופשי יש מצב
    תעשי בדיקה
  • שושי בוקר טוב.
    ברור שיש מצב שאת בהריון. דוקא הסיכויים גדולים יותר כפי שאמרה אנסטסיה כי הגוף מלא בהורמונים.
    אל תוותרי על התקווה והאופטימיות וספרי לנו חדשות טובות.

• וואאי אמן ואמןןןן!!!

מחזיקה לך מליוןןן
    וכן, את פוריה מאווד עכשיו, הלוואי שזה יהיה החודש, וגם אם לא, אולי חודש אחרי זה, זה קרוב אל תדאגי!
  • אם אתן אומרות אתן יודעות, היה קשה לי להאמין שזה אפשרי בכלל, חשבתי אולי בעוד חודשיים שלושה, איזה כיף שיש תקווה גם החודש!!!
  • הלוואי שהסימפוטים האלה אומרים שבדרך!!!!!!
    מחזיקה לך מלאאאאא
    לדעתי כן אפשר להקלט ישר הפלה אז לא לאבד תקווה
  • ממי! ברור שיש מצב ואת יודעת שכן!
    הלוואי!!
    מתי את עושה בדיקה? מתי את צריכה "לא לקבל"?

• אוי מתוקה שלי!!!!!!!
    הלוואאיייייייייי
  • בעיקרון חודש שעבר היה לי ב-08.03 דימום שנגמר בהפלה אז אולי זה התאריך? אני לא כ"כ יודעת מתי אני אמורה לא לקבל...

• מחזיקה לך אצבעות
  • יואו, הלוואי
  • מתוקה, כמו שהבנות כתבו לך הסיכוי להיכנס להריון ישר אחרי ההפלה הוא מהגבוהים ביותר
  • אני כ"כ מפחדת להתאכזב והקטע של "אחרי ההפלה יותר פוריים" לא יתפוס עליי שאני מנהלת את החיים שלי כרגיל כאילו לא קורה איתי שום דבר חריג, יצאתי היום לרוץ, אני מעשנת (סליחה!!!
  • אין פה הכחשה, יש פה הדחקה
  • את באיחור?!?!!?!?!
    אם כן לכי לבדוק בע"ה שזה זה!!!!
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
  • רשמת שבתאריך 8/3 הייתה לך הפלה, אז זה אומר שעכשיו את צריכה לקבל שוב ואם לא קיבלת סימן שאת בהריון הלוואי
    ועוד במיוחד שיש לך עכשיו את כל התסמינים...

את כבר יכולה לעשות בדיקה!!!!!

בהצלחה!!!!
  • אם את אמורה לקבל עכשיו תחכי עוד כמה ימים ואם לא מגיע אז תבדקי עם שתן של בוקר. שתן ראשון. רצוי מאוחר מאשר להתאכזב כמו שהיה אצלי.....

בהצלחה ותעדכני
  • ברוררררררר!! רק ביום שישי אני אמורה לא לקבל, ואיזה קטע! יום שישי קבעתי עם חברה שלי ללכת לבאבא סאלי... רק עכשיו ראיתי בלוח שנה.

• נווווווווווווו? אני במתח!!!
    מתי את בודקת?
    אמן אמן אמן אמן.... שיהיו לך בשורות טובות לפסח!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה