אנחנו אחרי והרי הממצאים-יש לי ילדה אמיצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היינו היום בביקורת שיניים פעם ראשונה. יש לי ילדה אמיצה וגיבורה בשתי מילים קודם כל מאוד התלהבה ללכת לרופא שיניים וכבר מאתמול דיברה על זה ובבוקר למטפלת השוויצה שהיום יש לה רופא שיניים אחר כך שבאתי לקחת אותה שוב השוויצה הגענו לשם עשתה "עיניים" לכל הרופאים וגם אמרה לכולם כל הזמן שלום נתתי לה את המברשת שלה ביד וציחצחה שיניים

8 תגובות
עמוד 1
  • אכן גיבורה אמיתית
  • גיבורה אמיתית!
  • מדהימה

תתחילי לגמול אותה קודם ביום מהממוצץ אחרי זה תעברו ללילה לא לעשות במכה אחת

• כל הכבוד למתוקונת
  • כל הכבוד

אהוד
    עידן
  • כל הכבוד!!!!

• כל הכבוד!!
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • לגבי המוצץ גם ככה רק בלילה היא ישנה עם מוצץ גם בגן אין לה מוצץ אתמול רציתי לנסות אחרי 20 דקות במיטה שהצלחתי להעסיק אותה עם הפלאפון שלי שמתי לה ביוטיוב מה שביקשה אתן בוודאי מנחשות מה השגעון (או יור נכון מי השיגעון שלה עכשיו) נכנסה לאמוק והיסטריה של בכי ואמרה לי שאני אמא רעה ופויה ובעטה ובכתה נורא
    איך מתמודדים עם זה? אפילו לא נתנה לי לחבק אותה אתמול
    שוב כל היום דנדוש ללא מוצץ בכלל וגם בגן כבר משנה שעברה ישנה בלי היום זרקה 2 מוצציפ מתוך השמונה שהיו לה ועכשיו ישנה רק עם אחד בפה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה