שלוש שאלות לא קשורות או קשורות בחלקן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חפירה
21 תגובות
עמוד 1

• 1. מה שמצריך ארון בארון מה שבמקרר במקרר

2. אם שחר לידי ואני מחזיקה את דור אני גם נותנת לו חיבוק ונשיקה ואם הוא לא לידי אז אני לא אגש לתת באותו רגע מתי שהוא יהיה לידי הוא יקבל גם

3.זה לא רק לגבי בגדים זה גם לגבי משחקים ודברים נלווים אחרים אם אני רואה משהו שצריך ויפה אני קונה לא עושה הבדלות פעם לזה פעם לזה

• תרופות בארון.

בהתחלה כשהקטנה קיבלה נשיקות או צומי אז הגדולה נגשה מיד לקבל גם, אבל עכשיו היא כבר התרגלה וכל אחד מקבל לבד :-)

אם אני לא קונה כי צריך (אלא סתם פינוק) אז לגדולה אפשר לקנות לבד בינתיים כי הקטנה לא מבינה אבל הפוך אני עוד לא יכולה. (אם יש צורך אני מסבירה לגדולה והיא מבינה)
  • 1. לכדורים יש קופסא בארון גבוה, מה שצריך קירור + משחות נמצאים במדף הדלת במקרר באופן קבוע.

2. אם אני יעשה ככה - זה לא ייגמר, אבל כן, משתדלת שתמיד השניה לא תהיה מקופחת
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • תרופות בארון ומה שצריך קירור במקרר
  • גם אני מחזיקה הרבה במקרר
    ובארון

אני מנשקת המון ... נדב פחות אוהב נשיקות אז אני מפרגנת במילים .

אני קונה בלי סוףףף . נדב אוהב שהם לבושים אותו הדבר אז אני קונה לשניהם למרות שיש לי הרבה מנדב.
  • תרופות בארון (אין לי שום דבר שצריך במקרר)

לגבי נשיקות וחיבוקים - אם יונתן רק מסכים הוא יודע שאני תמיד שמחה לנשיקה וחיבוק.

לגבי בגדים - בינתיים אני קונה רק ליונתן כי איתמר ממש לא צריך. אם אני אראה בעתיד שזה גורם לקנאה אולי אני אקנה גם משהו לאיתמר, כרגע מן הסתם זאת לא בעיה.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • 1. תרופות, טיפות ומשחות במקרר...
    2. כשהקטנה תוולד אני אקפיד כל פעם לנשק גם אותו... אחרי שתגדל והוא כבר יתרגל לעניין אני לא חושבת שצריך, לכל אחד יש את הרגעים שלו
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • תרופות - לא מחזיקה

• 1. תרופות שצריכות קירור נמצאות במקרר בחלק הפנימי והרחוק, כדורים נמצאים בארון למעלה

2. לא מקפידה על זה, כי אם אני אקפיד על זה, אז זה אומר שבעיני זה לא תקין... ואין סיבה שזה לא יהיה תקין, לפעמים שקד לידי והיא מקבלת נשיקה, ולפעמים כרמל לידי והיא מקבלת, לא מתעקשת שבאותו זמן כולן יקבלו, אם פורשים את סך הזמן שלי, אז בסופו של דבר שלושתן מקבלות חום ואהבה, זה לא חייב להיות בדיוק באותם זמנים....

3. לא תמיד קונה לשלושתן, תלוי מה ראיתי שהתלהבתי, אם ראיתי משהו מסוים שהדליק את העין במידה מסוימת, יש מצב שאקנה רק את הדבר הזה... ושוב בסיכומו של עניין, אף אחת מהן לא מקופחת, כל אחת מקבלת דברים בזמן שלה...

באופן כללי אני לא עושה דברים עם הקפדה לעשות לשלושתן במקביל, כי זה רק גורם אנטגוניזם והרגשת מקופחות גם במצבים שלא מקופחים. הן יודעות ששלושתן אהובות ורצויות ומחובקות ומנושקות די והותר.

• 1. אצלנו כל התרופות בארון גבוה במטבח כל השנה, מה שצריך במקרר..
    2.תזרמי

אהוד
    עידן
  • אתן צודקות, הכל תלוי בהרגשה שלי,
    זה תמיד נכון, גם לגבי ילד יחיד.
    אם הורים מרגישים רגשות אשם לגבי משהו, ילד מרגיש את זה,
    אם הורה שלם אם עצמו ואם החלטות שלו, ילדים גם מרגישים את אותו הדבר
  • את תראי אחרי הלידה שזה ממש קסם,
    במקום שהאהבה והחום וכל מה שיש לך לתת ואת נותנת יתחלק ל2
    הוא פשוט מוכפל!
    זה לא שתתני לגדולה מעכשיו חצי מהחום והאהבה - היא תקבל את אותו דבר
  • 1. התרופות בארון בחדר הילדים, במדף גבוה
    אלו שרשום לשמור במקרר, כמובן במקרר. אלו שלא - גם בקיץ בארון חשוך מספיק קריר.

2. תאמיני לי, גם אם אני ארצה, לא יתנו לי לפספס אף אחת...
  • לגבי תרופות-לא מחזיקה בבית בכלל!

לגבי חום ואהבה, משתדלת מאד שזה לא יהיה לשניהם יחד אלא לכל אחד את החיבוק שלו בזמן שלו, שידע ויבין שזה ביוחד בשבילו ולא כי השני כבר קבל

לגבי ביגוד.....נקודה רגישה כי אני אוהבת לקנות המון לילדים
    קונה יותר לגדול גם כי הוא צריך יותר כי אין מי שיעביר לו וגם כי בתכלס הוא יהנה מזה יותר, לאורך זמן כי הוא לא מחליף מידה כל שבועיים
  • הי. שבת שלום.
    1. תרופות - מה שמצריך מקרר במקרר, מה שלא נמצא בארון במטבח הכי למעלה שאפשר.

2. כל אחת היא אישיות בפני עצמה, כל אחת זקוקה ורוצה דברים בזמן אחר, אם מישהי נימצאת לידי, היא תקבל, אבל ממש לא אפריע לשנייה באמצע עיסוקיה רק כדי לתת לה חיבוק ונשיקה, אם יש מבט מהצד ורואים שגם השנייה רוצה - אז כן.

3. בגדים קונים בד"כ עפ"י הצורך. מעין צריכה יותר מיובל, כי ליובל יש ממעין, לא תמיד אקנה לשתיהן, גם צעצועים לא, למרות שהצעצועים משותפים, אלא אם כן זה דברים בשקל עד 5 ש"ח שמיועדים בד"כ לנסיעות ארוכות ואז זה לשתיהן אותו דבר, אפילו אותו צבע.

• 1. מה שלמקרר- זה רק לזמן הטיפול. משתדלת לזרוק תרופות ישנות.

2. לא עושה חשבונות, כשצריך ורוצים מקבלים חיבוק נישוק בלי חשבון
  • 1. תרופות, שומרת מה שצריך, טיפולים של שבוע או עשרה ימים אני מקפידה לזרוק
    בתום הטיפול, אני גם תמיד בודקת תוקף, שלא יהיו צרות....

2. מנשקת את מי שלידי, אני לא עושה חשבונות, משתדלת לבלות עם שניהם באותה מידה, אם אני משחקת עם אחד מהם השני תמיד יבוא וירצה גם, אני הרבה איתם על השטיח, כולנו אוהבים לשחק יחד...

3. יש לי בעייה עם קניות, אני אוהבת לקנות, כבר קניתי בגדים לקייץ לשניהם... ועשיתי סדר בארון, וראיתי שליואב יש הרבה יותר מגדים מאשר לרותם לקיץ ...
    אז אני צריכה לקנות עוד לרותם....

• 1. לא שומרת תרופות בכלל (חוץ מאקמול/אדביל וכדומה) .את אלו שומרת
    במזוודה כמו ביוטי קייס בארון שירות.
    אם מקבלים משהו לטיפול מהרופא - מסיימים לטפל וזה מייד נזרק.
    2. אני מנשקת את מי שאני מצליחה לתפוס

3. לא בהכרח אני קונה לכולם. מי שצריך, או למי שראיתי משהו שאהבתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה