חלבון בבדיקת שתן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר,

אני שבוע 10+4, עשיתי השבוע בדיקת דם שגרתית ולפי התוצאות יש לי חלבון בשתן בכמות של 10mg/dl.
    התורהבא שלי לרופאה הוא לאחר השקיפות, כלומר עוד שבועיים בערך לכן אני פונה אליך לפני שאני נבהלת ומגיעה אליה (למרות שכבר קבעתי תור מוקדם יותר...)

בנוסף לכך, בבדיקות דם אחרונות שעשיתי לפני שנתיים (שגרתיות) יצא שכמות הNEUTROPHILS % היא 73.10%. הרופאה אז לא התרגשה בכלל אבל בבדיקות העכשוויות יצא עוד יותר גבוה (78%).

שאלותיי:

1. מה זה אומר שיש לי חלבון בשתן? כי קראתי הרבה ורק נבהלתי (רעלת הריון וכאלה... ואם כבר אז אני אציין שאין לי תסמינים נוספים, ז"א מרגישה בסדר גמור - חוץ משפעת קלה שכבר הסתיימה ונשארו שאריות ממנה).
    2. מה לגבי ה- NEUTROPHILS %? האם יש מה לדאוג?
    תודה מראש!

-הדר-
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין רעלת הריון בשבוע 10
    גם אני לא מתרגש מן הבדיקות, כולל הנויטרופילים

בברכה
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה