מספק שאלות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אנו מעוניינים להיכנס להיריון אך טרם הפסקתי ליטול גלולות כי יש לי כמה שאלות:
    1. בתקופה הקרובה עליי לעבור עקירת 2 שיני בינה וגם כריתת שתי נקודות חן. עכשיו השאלה שלי היא האם זריקות הרדמה מזיקות בעת ההיריון? פשוט אני רוצה להפסיק עכשיו ליטול גלולות אך אני לא יודעת אם זריקות הרדמה יזיקו במידה וניכנס להיריון..

2. אני נוטלת חומצה פולית, עשיתי בדיקות גנטיות, בדיקות דם: הפיפיטס, תפקודי תריס, CMV, עגבת, סוג דם, טוקוס', ספירת דם. (כפי שכתבת לי בעבר שיש את הבדיקות הללו). האם יש עוד בדיקות שעליי לעשות?? פשוט אני לא יודעת למי לפנות ולשאול את זה.

3. מי אמור לתת לי מידע אילו בדיקות עושים, מה איך, למה...רופא נשים? פשוט יש לי הרגשה שהוא לא מכוון אותי מה עוד לעשות ואיך לעשות....

4. בבדיקות גנטיות מצאו שכל תקין חוץ מגן קונקסין (חירשות ולקות שמיעה, ואני כבדת שמעה) ואמרו שבעלי גם צריך לעשותא ת הבדיקה וגם לפנות לייעוץ גנטי.בשביל מה הולכים לייעוץ גנטי?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. עדיף להכנס להריון לאחר סיום הטיפולים הללו.
    2. נשמע שעשית כמעט את כל מה שנדרש (חסר: אדמת, סוג דם,קומבס), בעקרון לכל גניקולוג יש את הרשימה של הבדיקות המומלצות להשלים לפני הריון.
    3. כאמור, רופא הנשים שלך
    4. כיוון שביצוע הבדיקות, הפרוש והפענוח שלהם - למשל מה הסיכון לעובר להיות חולה או נשא - תלוי בייעוץ הגנטי. וכיוון שאת נשאית, אין ספק שזו פגישה חשובה.

בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה