אני מתרגשת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • השבוע אני מקבלת את כל הרהיטים ההורסים לבית...שלי.......ונשאר עוד שבוע לשיפוצים... ואנחנו נכנסים לבית שלנו סוף כל סוףףף!!!!!
    יום חמישי ד' בניסן יש לי יום הולדת!!! 25!!!!! פי איזה זקנה......
    ועוד מעט חג פסח שזה שיא ההתרגשות אני מתה על החג הזה!! כמה דברים מרגשים ונפלאים יש לי החודש הזה וכמובןןן עם החודש נזכה לפרי בטןןן זה יהיה שיא השיאיםםםם של האושר בחיי!!!
    [center]
8 תגובות
עמוד 1
  • הלוואי
    נראה לי שבייבי מחכה גם לבית החדש
    אז החודש זה החודש בעזרת ה׳
    המון בהצלחה

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • וואו!! איזה שיפוץ עשית!! שיפוץ שיפוצי ביותר!!
  • אמןן בע"ה תודה יקרות ! ופונפון אך זה לסחוב שני עוברים זה מעניין אותי מאוד...
    גיסתי מהיום שהכרתי את בעלי אמרה לי לך יהיו תאומים ! במשפחה של בעלי יש מצד האבא וגם מצד האמא ודילג על דור ואנחנו הדור השלישי...האמת לא הייתי מתנגדת לתאומים אבל זה מלחיץ מאוד...
    [center]
  • אדווה זה מדהים לא עליתי הרבה רק 8 קילו
    זה כייף
    בהתחלה נלחצתי עד מוות
    אבל אחרי שנתקלתי באמהות לתאומים
    זו חוויה אמיתית מלאה ביתרונות
    גם אני בעבר הייתי במקום שלך עברתי גם לא מעט
    עד שה׳ עשה איתי חסד והגעתי ברוך ה׳ לשבוע 29
    אל תאבדי תקוה תהיי חזקה מלאה באמונה
    שבוע מבורך

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • פונפון אני זוכרת שהעלת תמונה של הבטן שלך ואפשר לומר שיש לך 555 בטן מהממת!!!
  • אדוה יקרה, איזה כיףף לך שאת כבר נכנסת, אני במרתון אחרי חיפוש קניית דירה.

ואומרים ש- משנה מקום, משנה מזל, מקווה שזה יקרה אצלך לטובה ותקלטי במהרה, וכולנו גם כן.
    ובקשר לתאומים, אחותי הביאה בן ובת הכי מדהימיםםם בעולםםם!! והיא אמא מדהיממהה לשלושה ילדים! בנתיים..

זה כיף זה עבודה אין מה להגיד אבל זה מדהיםםםםםם גם אני לא אתנגד, בע"ה.
  • מברוווווווק!

את יודעת, משנה מקום משנה מזל, שב"ה תתווסף לביתכם עוד

התחלה מתוקה ברחם

ב - Melly

• כמה בשורות טובות....
    עכשיו תבשרי לנו עוד אחת - לשלמות:-)

קודם כל שיהיה מעבר קל, התחלה חדשה. דבר שני את רק חצי מ-50 ... חח חח קטנטונת...דבר שלישי, אין על תקופת האביב, פריחה, אהבה, התחדשות ועוד בשורה קטנה שאת מצפה לה כבר הרבה זמן...
    נשיקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה