היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם קניתן כבר מה דעתכן האם לגיל של להב כדאי עדין לקנות סנדלים עם התוספת מקדימה שמגה על האצבעות או שזה כבר מיותר? - תזכורת בלי עין הרע להב ילדה מאוווווווווווווווווווד פעילה
16 תגובות
עמוד 1
עוד לא קנינו אבל כבר הסתכלנו
אנחנו קנינו כבר בעונה הקודמת, כשהיה מבצע על הסנדלים, בלי ההגנה.
קניתי בקנדה ממש לפני הטיסה לכאן כי ידעתי שנצטרך, בכל מקרה קניתי עם החלק מקדימה כי אצלנו בגן (בקנדה) לא מרשים סנדלים פתוחים מסיבה בטיחותית אז לא ממש הייתה לי ברירה [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]
אדווה אלוהים שישמרני
גם אני החלטתי סופית אחרי מה שאדווה רשמה לקנות לה שוב את הסנדלים הסגורים. שיהיו לנו בריאים המלאכים הקטנים האלה בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אדווה- אני זוכרת כמה כאב לך הלב באותה תקופה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
עדיין לא קנינו. יש זוג אחד שקנינו שנה שעברה, נראה למי הוא יתאים.
אנחנו כבר משנה שעברה לאביגיל עם אצבעות פתוחות. למיכל השנה גם אקנה עם אצבעות פתוחות.
לצערי ילדים נופלים, ומקבלים מכות כל הזמן ובכל מקום אפשרי, ואי אפשר לעטוף להם את כל הגוף. הפתוחות יותר נוחות ופחות חמות, לדעתי. נכון שיכולים לקרות מצבים כמו של אדווה
לא יודעת איזה סוג של סנדל כי גם ככה הוא מעדיף ללכת בלי מה שכן קרוקס בטוח יהיו לו
דן קיבל מתנה ליום הולדת מגיסתי
אני כבר מזמן לא קומה סגורות מקדימה....רק קרוקס סגורות מקדימה
קניתי היום, פתוחות, פעם ראשונה, לפני זה היתי קונה רק סגורות אבל השנה לא מצאתי פתוחות למידה שלו, הוא מידה 26-7 ולא היה כלום You're my heart, you're my soul
עדיין לא קנינו.... עוד שבוע אנחנו באילת- נראה לי אקנה שם.... הם אף פעם לא נעלו את הסגורים.....
אחות מחלקת ילודים מדריכת הנקה
Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.
אף פעם לא קניתי ללינוי סנדלים עם תוספת מקדימה, תמיד סנדלים פתוחים
אני מאוד אוהבת תסגורות מוריה עם סנדל פתוח ודביר נראה לי ששוב נקנה לו סגורות אצלנו שמים גרביים עם סנדליים נשמע מצחיק ככה זה פה גם אני צחקתי אז כדי שלא יהיו חורים בגרביים עדיף סגורות